Bannerlord'da koltuklanmış kargı vuruşu nasıl yapılır?

Kastor

Hectopat
Yer
12. yüzyıldaki Şam
Arkadaşlar Warband'da da Bannerlord'da da kargı kullanmayı seviyorum. Warband'da kolay bir şekilde koltuklanmış kargı vuruşu yapabiliyorduk ama Bannerlord'da öyle bir özellik yok veya ben bulamadım. Bilginiz varsa söyler misiniz nasıl koltuklanmış kargı vuruşu yapılıyor?

Arkadaşlar Warband'da da Bannerlord'da da kargı kullanmayı seviyorum. Warband'da kolay bir şekilde koltuklanmış kargı vuruşu yapabiliyorduk ama Bannerlord'da öyle bir özellik yok veya ben bulamadım. Bilginiz varsa söyler misiniz nasıl koltuklanmış kargı vuruşu yapılıyor?

At hızlandığında ekranın bir bölümünde (tam hatırlamıyorum şuan tam olarak nerde) bir sembol çıkıyor. O işaret çıkınca bir tuşa basıyorsun. Ayarlarda tuş atamalarında hangi tuş olduğunu bulabilirsin diye düşünüyorum.

Büyük ihtimalle mızrakla koltuklanmış kargı vuruşu yapmayı denedin bir kargı ile yeterince hızlandıktan sonra X tuşuna basıp koltuklanmış kargı vuruşu yapabilirsin.

Yok kargı kullanıyorum ama yapamadım nedense. Ayarlardan açmak gerekiyor mu?

Sonunda buldum ve bunu burada paylaşacağım inşallah işine yarar öncelikle doğru mızrağı kullandığına emin ol ben şu an yaptım at ile belli bir hızın üstüne çıkınca sağ alttaki can barlarının üstündeki elinde olan silahları gösteren simgelerin üstünde simge çıkıyor o çıkınca X bas oluyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı