Bruz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 3.237 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Antalya 3 Temmuz 2024 #1 Oyun başlangıcında " ölümü tüm kahramanlar için etkinleştir"e basarak senaryo oluşturdum lakin lordla savaşırken lord ölmeyip yaralanıyor.
Oyun başlangıcında " ölümü tüm kahramanlar için etkinleştir"e basarak senaryo oluşturdum lakin lordla savaşırken lord ölmeyip yaralanıyor.
PROELMA X UMUT DENİZ Decapat Katılım 10 Ocak 2023 Mesajlar 508 Çözümler 13 Yer TOKAT Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemcim İntel i9-Anakartım ASUS ROG STRIX X670E-F-Ekran kartım Asus ROG STRİX RTX 4090 Ayrıca bir de Gaming Laptop'um var. MSI THIN GF63 16 GB RAM NVIDIA GEFORCE RTX 4050 6 GB VRAM Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Doktoru 3 Temmuz 2024 #2 Esir alıp idam ederek. Savaşta ölme ihtimalleri çok düşük.
KS KS Bruz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 3.237 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Antalya 3 Temmuz 2024 #3 PROELMA X UMUT DENİZ dedi: Esir alıp idam ederek. Savaşta ölme ihtimalleri çok düşük. Genişletmek için tıkla... İdam edemem çok fazla ilişki düşürüyor. Ölme ihtimali %kaç tahminen savaşta?
PROELMA X UMUT DENİZ dedi: Esir alıp idam ederek. Savaşta ölme ihtimalleri çok düşük. Genişletmek için tıkla... İdam edemem çok fazla ilişki düşürüyor. Ölme ihtimali %kaç tahminen savaşta?
PROELMA X UMUT DENİZ Decapat Katılım 10 Ocak 2023 Mesajlar 508 Çözümler 13 Yer TOKAT Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemcim İntel i9-Anakartım ASUS ROG STRIX X670E-F-Ekran kartım Asus ROG STRİX RTX 4090 Ayrıca bir de Gaming Laptop'um var. MSI THIN GF63 16 GB RAM NVIDIA GEFORCE RTX 4050 6 GB VRAM Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Doktoru 3 Temmuz 2024 #4 %3 veya 5.
KS KS Bruz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 3.237 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Antalya 3 Temmuz 2024 #5 PROELMA X UMUT DENİZ dedi: %3 veya 5. Genişletmek için tıkla... Anladım, lordlar başka lordlarla savaşa girdiğinde de ölüyor mu peki? PROELMA X UMUT DENİZ dedi: %3 veya 5. Genişletmek için tıkla... Aynı şekilde ben de ölebiliyor muyum?
PROELMA X UMUT DENİZ dedi: %3 veya 5. Genişletmek için tıkla... Anladım, lordlar başka lordlarla savaşa girdiğinde de ölüyor mu peki? PROELMA X UMUT DENİZ dedi: %3 veya 5. Genişletmek için tıkla... Aynı şekilde ben de ölebiliyor muyum?
PROELMA X UMUT DENİZ Decapat Katılım 10 Ocak 2023 Mesajlar 508 Çözümler 13 Yer TOKAT Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemcim İntel i9-Anakartım ASUS ROG STRIX X670E-F-Ekran kartım Asus ROG STRİX RTX 4090 Ayrıca bir de Gaming Laptop'um var. MSI THIN GF63 16 GB RAM NVIDIA GEFORCE RTX 4050 6 GB VRAM Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Doktoru 3 Temmuz 2024 #6 Evet bazen şans eseri veya savaştan dolayı ölebiliiyorlar. Bruz dedi: Anladım, lordlar başka lordlarla savaşa girdiğinde de ölüyor mu peki? Genişletmek için tıkla...
Evet bazen şans eseri veya savaştan dolayı ölebiliiyorlar. Bruz dedi: Anladım, lordlar başka lordlarla savaşa girdiğinde de ölüyor mu peki? Genişletmek için tıkla...