Bannerlord'da mod yüklerken hata veriyor

İşletim sistemi
Windows 10

SaitamaSins

Hectopat
Oyunum Epic Games'ten. Bannerlord'un the old realms modunu yüklemek istiyorum fakat ya donup kalıyor ya da şu fotoğraftaki gibi hata alıyorum. Ekstra bir mod yüklemedim ondan çakışacağını düşünmüyorum yine de sizlere görselleri atacağım. Bu sorunu çözen varsa yardımcı olabilir mi?

Dosya Ekleri

• 1697735667648.png
    1697735667648.png
    7,2 KB · Görüntüleme: 30
  • bannerlord1.png
    bannerlord1.png
    731,5 KB · Görüntüleme: 23
  • bannerlord2.png
    bannerlord2.png
    689,5 KB · Görüntüleme: 30
Son düzenleyen: Moderatör:
Modları silip en son sürümünü yüklediğin siteden tekrar yükle. Hepsini bir anda yapmana gerek yok, teker teker yapıp dene. Sorun sadece 1 tanesinde olabilir.

Şöyle söyleyeyim bir şekilde mod oldu ama mükemmel kasıyor ve shaders yüklerken o yükleme ekranında kalıyor.

Mod gereksinimlerine baktın mı? Ayrıca modun oyun sürümü ile uyumlu olması lazım.

Vallahi hocam Epic'te bakıyorum ama tam anlamıyorum yani sürüme bakıyorum 1.2.11 yazıyor ama sitede baktığımda farklı yazıyor tam anlamadım neyi indireceğimi zaten anlar ve yaparsam Epic Games için güncel bir video çekip YouTube atacağım.

Mod gereksinimlerine baktın mı? Ayrıca modun oyun sürümü ile uyumlu olması lazım.

Hocam vallahi baktım mod ile ilgili hangisi uyumlu hangisi değil bildiğin deneme yanılma mantığıyla yapıyorum.

Konuyu kilitleyebilirsiniz çözümü Epic'ten almayın.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı