Bannerlord'da modlar etkinleştirilemiyor

Bubaha

Decapat
Daha fazla  
Şimdi reisler bir ton mod indirdim onu kur bunu kur dediler tam kurulum yaptım eksiksiz ama görseldeki gibi kutucukları tik atamıyorum ne yapmalıyım? Sürümüm 1.3.14 ne yapmalıyım? Sürümü bütün modları çalıştıracak sürüme mi almalıyım?(o sürüm hangisi tavsiyeleriniz) Yoksa en güncele mi almalıyım? Her şeyi sildim mod kısmında 40GB tekrar indirme yaptım modları tek tek indirdim ne yapmalıyım? Bu arada bir sorum daha var eskiden bu görseldeki oyunu başlat deyince gelen pencere büyüktü şimdi küçülmüş nasıl büyütürüm onu? Köşeden tut büyült olmuyor ekran ayarlarından da olmuyor?

Ekran görüntüsü 2026-03-22 040654.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi reisler bir ton mod indirdim onu kur bunu kur dediler tam kurulum yaptım eksiksiz ama görseldeki gibi kutucukları tik atamıyorum ne yapmalıyım? Sürümüm 1.3.14 ne yapmalıyım? Sürümü bütün modları çalıştıracak sürüme mi almalıyım?(o sürüm hangisi tavsiyeleriniz) yoksa en güncele mi almalıyım? Her şeyi sildim mod kısmında 40GB tekrar indirme yaptım modları tek tek indirdim ne yapmalıyım? Bu arada bir sorum daha var eskiden bu görseldeki oyunu başlat deyince gelen pencere büyüktü şimdi küçülmüş nasıl büyütürüm onu? Köşeden tut büyült olmuyor ekran ayarlarından da olmuyor?

Eki Görüntüle 2681825

Modların senin oyununun sürümü ile aynı olması lazım yoksa çalışmıyor. Bir de modların sıralaması var indirdiğin mod notlarında yazar çoğunlukla sıralaması. Yazmazsa yapay zekadan yardım alabilirsiniz öyle doğru sıralamayı veriyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı