zephyrushlmes Femtopat Katılım 24 Eylül 2024 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2025 #1 Arkadaşlar araştırdım ama bulamadım, oyunda da olur mod olarak falan da olur. Bannerlord oyununda oyuna var olan bir lord olarak ya da kral olarak başlayabileceğimiz bir durum var mı? Şimdiden teşekkürler <3
Arkadaşlar araştırdım ama bulamadım, oyunda da olur mod olarak falan da olur. Bannerlord oyununda oyuna var olan bir lord olarak ya da kral olarak başlayabileceğimiz bir durum var mı? Şimdiden teşekkürler <3
Herolynx53 Decipat Katılım 3 Ekim 2024 Mesajlar 1.039 Çözümler 3 Yer Bayou La Batre, Alabama Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2025 #2 Bununla alakalı izlemen gereken bir kaç adım var. Youtube'da videolu anlatımı var diye biliyorum. Oraya bir bak istersen.
Bununla alakalı izlemen gereken bir kaç adım var. Youtube'da videolu anlatımı var diye biliyorum. Oraya bir bak istersen.
E emrrerr Zeptopat Katılım 17 Ağustos 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2025 #3 Bulabildin mi?