Massivedeas Hectopat Katılım 26 Aralık 2021 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2024 #1 Arkadaşlar Bannerlord da demirci issac diye birini buldum handa ve aldım ama o benim birliğime geldi. Savaşcılar kısmında onu nasıl yoldaş yapabilirim?
Arkadaşlar Bannerlord da demirci issac diye birini buldum handa ve aldım ama o benim birliğime geldi. Savaşcılar kısmında onu nasıl yoldaş yapabilirim?
3 358319 Hectopat Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 665 Çözümler 1 8 Nisan 2024 #2 Ordu komutanı diyorsan klan bölümünden ordu kura gelip yapabilirsin. Artı 0 Eksi
KS KS Massivedeas Hectopat Katılım 26 Aralık 2021 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2024 #3 Şimdi issac burada ben herhangi bir savaşa girersem o da girecek mi? Artı 0 Eksi
SeyitEkrem Hectopat Katılım 6 Temmuz 2023 Mesajlar 697 Makaleler 4 Çözümler 33 8 Nisan 2024 #5 Massivedeas dedi: Eki Görüntüle 2162278 Şimdi issac burada ben herhangi bir savaşa girersem o da girecek mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Artı 0 Eksi
Massivedeas dedi: Eki Görüntüle 2162278 Şimdi issac burada ben herhangi bir savaşa girersem o da girecek mi? Genişletmek için tıkla... Evet.
KS KS Massivedeas Hectopat Katılım 26 Aralık 2021 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2024 #6 Savaşa girmemesini nasıl önleriz silahı yok bir şeyi yok o adam bana lazım Artı 0 Eksi
3 358319 Hectopat Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 665 Çözümler 1 8 Nisan 2024 #7 Massivedeas dedi: Savaşa girmemesini nasıl önleriz silahı yok bir şeyi yok o adam bana lazım. Genişletmek için tıkla... Kalen varsa vali yap, kervan kur başına koy ya da kalelere girdiğin zaman sağ üst de artı var bas yoldaşı seç bırak bu herkes için geçerli. Artı 0 Eksi
Massivedeas dedi: Savaşa girmemesini nasıl önleriz silahı yok bir şeyi yok o adam bana lazım. Genişletmek için tıkla... Kalen varsa vali yap, kervan kur başına koy ya da kalelere girdiğin zaman sağ üst de artı var bas yoldaşı seç bırak bu herkes için geçerli.
KS KS Massivedeas Hectopat Katılım 26 Aralık 2021 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2024 #8 Şimdi ben o dama o yerleşke de bıraktım ben demir öğuturken o nu kullanabilir miyim? Artı 0 Eksi
3 358319 Hectopat Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 665 Çözümler 1 8 Nisan 2024 #9 Massivedeas dedi: Şimdi ben o dama o yerleşke de bıraktım ben demir öğuturken o nu kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Demir işi yapmadığım için kullanılır mı bilmiyorum. Artı 0 Eksi
Massivedeas dedi: Şimdi ben o dama o yerleşke de bıraktım ben demir öğuturken o nu kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Demir işi yapmadığım için kullanılır mı bilmiyorum.
Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 6.990 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2024 #10 Massivedeas dedi: Şimdi ben o dama o yerleşke de bıraktım ben demir öğuturken o nu kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Demir işi yaparken yanına al. Onun dışında geri bırak. Artı 0 Eksi
Massivedeas dedi: Şimdi ben o dama o yerleşke de bıraktım ben demir öğuturken o nu kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Demir işi yaparken yanına al. Onun dışında geri bırak.