Bannerlord'da ne yapılır?

Rabbani Catesby

Centipat
Daha fazla  
Bannerlord da klan seviyemi 2 yaptım kardeşleri kurtardım sonra ne yapmam gerek? Oyunun monotonlaşmasını istemiyorum buradan sonra ne yapılır?

Benim klan seviyem 3 ama bende yapacak çok bir şey bulamıyorum. Bir yerleri fethetmek istiyorum da adamım yok. Şuan da düşman medeniyetlerin askerlerine saldırıp duruyorum. Yavaş yavaş geliştiriyor gibi.

Bannerlord da klan seviyemi 2 yaptım kardeşleri kurtardım sonra ne yapmam gerek? Oyunun monotonlaşmasını istemiyorum buradan sonra ne yapılır?

Para kasma yolu bul(demircilik iyidir), asker al ve askerlerin çokluğuna değil, seviyesine önem ver, bir krallığa katıl ve krallıkla beraber savaşlara katıl bu sayede topraklar gelir ve böyle devam et(sanırsam derebeylerini kendimize çekip isyan ile yeni bir devlet de oluşturabiliyoruz)

Sağ olun hocam deneyeceğim.

Benim klan seviyem 3 ama bende yapacak çok bir şey bulamıyorum. Bir yerleri fethetmek istiyorum da adamım yok. Şu an da düşman medeniyetlerin askerlerine saldırıp duruyorum. Yavaş yavaş geliştiriyor gibi.

Arenada kasılıp duruyom bende.

Klan seviyem en sonda 2. savedeyim, Warband'dan farkı grafiği ve yeni diyaloglar, görevler vs. Amacı aynı onun dışında. Keşke biraz daha uzatarak çıkartsalardı şu oyunu.

Sağ olun hocam deneyeceğim.

Arenada kasılıp duruyom bende.
Benim klan seviyem 3 ama bende yapacak çok bir şey bulamıyorum. Bir yerleri fethetmek istiyorum da adamım yok. Şuan da düşman medeniyetlerin askerlerine saldırıp duruyorum. Yavaş yavaş geliştiriyor gibi.
Ben kafam rahat olsun diye hep oyunun başlarında arenalara giriyordum ve her 20k kastığımda gidip kendi krallığımdaki şehirlerden iş yerleri satın alıyordum. Günlük gelir giderler oyunun başlarda eksiye düşünce kafam rahat olmuyor hem kaç kazanıyorsam o kadar asker alıyorum.

Ben her gün -700 yiyorum ama 200k param var. Ayrıca hangi iş yerinin en fazla kâr getireceğine nasıl bakıyoruz? Benim aldığım iş yerleri bir kaç gün çalıştıktan sonra duruyor.

Ben her gün -700 yiyorum ama 200k param var. Ayrıca hangi iş yerinin en fazla kâr getireceğine nasıl bakıyoruz? Benim aldığım iş yerleri bir kaç gün çalıştıktan sonra duruyor.
Zaten 100k üstüne geldikten sonra pek dert etmeye gerek yok. Oyunu bayadır oynamıyorum fakat klan menüsüne gelip sağ üstten bir yerden klanınızın topraklarını görüp yönettiğiniz bir yer var, oraya girin aşağıda da çalışmayı durduran iş yerlerinize az bir para ödeyerek ürettikleri-sattıkları şeyi değiştirin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…