E enco11 Hectopat Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 22 Çözümler 1 25 Şubat 2022 #11 bir video serisi buldum ama adam heralde imp kurma çekiyor ama müzikler warbanddaki ile aynı Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
bir video serisi buldum ama adam heralde imp kurma çekiyor ama müzikler warbanddaki ile aynı Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Finn Mcmissile Hectopat Katılım 3 Kasım 2021 Mesajlar 1.260 Makaleler 1 Çözümler 3 26 Şubat 2022 #12 enco11 dedi: bir video serisi buldum ama adam heralde imp kurma çekiyor ama müzikler warbanddaki ile aynı Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Müzikler bence değiştirilebilir.
enco11 dedi: bir video serisi buldum ama adam heralde imp kurma çekiyor ama müzikler warbanddaki ile aynı Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Müzikler bence değiştirilebilir.
Noruyon_55 Decapat Katılım 22 Nisan 2022 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2023 #13 nerdeyse 1 yıl olmuş yok mu halen
Yumemi Yumemite Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 7.337 Çözümler 58 5 Ocak 2023 #14 Noruyon_55 dedi: nerdeyse 1 yıl olmuş yok mu halen Genişletmek için tıkla... Sanırsam halen yok.
Noruyon_55 Decapat Katılım 22 Nisan 2022 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2023 #15 Yumemi Yumemite dedi: Sanırsam halen yok. Genişletmek için tıkla... sagol
elpatron4612 Hectopat Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 57 14 Ocak 2023 #16 Bannerlord tam halini çıkartırsa güncelleme getirmezse anca öyle osmanlı mod vb gelir.