Bannerlord'da oyun 3 krallığı yok etmemi istiyor

chfumut

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar kendi krallığımı kurdum. İmparatorluğu seçtim. Ben Kalradya'nın yarısını fethedince benden Vlandiya, Sturgiya ve Aseray'ı bitirmemi istiyor ve barış yaptırmıyor. Ne yapacağım oyundaki gücüm 8K, bilenler yazabilirlerse sevinirim.

Yapmam imkansız.

Dosya Ekleri

• 1615705432379.png
    3,8 MB · Görüntüleme: 163
Bilenler yardımcı olacaktır ama senin konuyu görünce aklıma enis kirazoğlunun banerlord maceraları ile ilgili videoları geldi gideyim de yeniden onları izleyeyim.

Barışamıyorum.

Bilenler yardımcı olacaktır ama senin konuyu görünce aklıma enis kirazoğlunun banerlord maceraları ile ilgili videoları geldi gideyim de yeniden onları izleyeyim.

Konuyu bilmeyenlerin ve cevap vermeyeceklerin yazmamasını söylemiştim.

Oyun onları bitirmenizi değil askerlerini mağlup ederek veya yerleşkelerini alarak savaş puanınızı arttırmanızı istiyor. Savaş puanınız yeteri seviyeye gelince görev tamamlanacaktır. Sizden devletleri bitirmenizi istemiyor yani.

Krallık sekmesinden denesene. Tarafında lord varsa barışı oylamaya sunabiliyorsun diye hatırlıyorum. Hem de diğer yöntem gibi masraflı değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…