G Gerrardl Zeptopat Katılım 6 Ağustos 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2024 #1 Bir videoda görmüştüm, bir eleman lucon'un zırhı almış, 2 saattir ulaşıyorum, bulamadım yolunu.
ArslanbalaBörükan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 1.857 Çözümler 3 Yer Losgar 6 Ağustos 2024 #2 Mod yuklenemeniz lazim ya da imparatorluk sehirlerindeki zirh tuccarlarindan bakacaksiniz yanlis hatirlamiyorsam lord zirhlari da satisa cikiyordu.
Mod yuklenemeniz lazim ya da imparatorluk sehirlerindeki zirh tuccarlarindan bakacaksiniz yanlis hatirlamiyorsam lord zirhlari da satisa cikiyordu.
G Gerrardl Zeptopat Katılım 6 Ağustos 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2024 #3 Hocam bildiğiniz bir mod var mı bunun için? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ağustos 2024
ArslanbalaBörükan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 1.857 Çözümler 3 Yer Losgar 6 Ağustos 2024 #4 Benim bildigim bu var ama lordu infaz etmeniz gerekiyor. LootLord LootLord makes it so that when a player executes a lord, they get their loot! Simple as that. www.nexusmods.com
Benim bildigim bu var ama lordu infaz etmeniz gerekiyor. LootLord LootLord makes it so that when a player executes a lord, they get their loot! Simple as that. www.nexusmods.com
Wlixe Megapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 4.473 Çözümler 131 10 Ağustos 2024 #5 Gerrardl dedi: Hocam bildiğiniz bir mod var mı bunun için? Genişletmek için tıkla... More Prisoner Interactions moduyla lordları soyabilirsiniz. Öldürmenize gerek yok, bizzat kullanıyorum. More Prisoner Interactions Adds multiple interactions with prisoner heroes to spice up your play-through and improve immersion. www.nexusmods.com
Gerrardl dedi: Hocam bildiğiniz bir mod var mı bunun için? Genişletmek için tıkla... More Prisoner Interactions moduyla lordları soyabilirsiniz. Öldürmenize gerek yok, bizzat kullanıyorum. More Prisoner Interactions Adds multiple interactions with prisoner heroes to spice up your play-through and improve immersion. www.nexusmods.com