Rehber Bannerlord'daki en iyi askerler

Hocam belgelerden bulun oyunu orada save dosyalarının olması lazım. Saveleyeceğiniz saveyi kopyalayıp masa üstüne yapıştırın.
Game pass üzerinden giriyorum ama nedense belgelerdeki save dosyalarında sadece oyunun başında alınan saveler gözüküyor hocam devamı yok, çözümünü de bulamadım.

Oğlum daha 5 gün önce sildim oyunu tam 70-80 saat oynadım hilesiz 800k altın kastım ama nedense herkesi idam ettiğim için oyun biraz baydı galiba. Tekrar indirip sıfır save açıp kaliteli ordu kurup kimseyi idam etmeden uslu uslu oynamayı deneyeceğim canım çekti

At maliyetleri umurumda bile değil! Halen daha Kağan Muhafızı basmaya devam ediceğim.

Zırhlı sturgiya baktacısı eskiden güçlüydü ama rf yedi hala en güçlüşü mü ona göre piyademi değiştireceğim

Hocam zırhlı sturgiya baltacısı nerf yedi ama hala en güçlüsü mü ona göre alacağım

Girdikleri pozisyondan kaynaklı hala en iyi olarak görüyorum. Oynarkende hep bu piyadeyi alıyorum.

Ben askerleri imparatorluktan çekiyordum piyadeyi falan tırt çıktı

Ben askerleri imparatorluktan çekiyordum piyadeyi falan tırt çıktı
Lejyonerler çok iyi. Zırhları ekipmanları olsun. Süvari olarakda genel olarak imparatorluk çok iyi. Sadece okçuda biraz geri kalıyor.

Sturgia druznik şampiyonu nasıl?

Yani özel birim olduğu için iyi sayılır ama ilk 3'e giremez süvaride.
Hocam bi para kazanma rehberi çıkarın ama modsuz normal yollarla. 2 3 sene almayacak şekilde mevcut ise iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…