Evet code geass animesinden lelouch VI brittania izlemediysen ve anime izlemeyi seviyorsan şiddetle öneriyorum.
Eskiden izlemiştim bende büyük bir etki bırakmıştı özellikle son sahneleri.
Evet code geass animesinden lelouch VI brittania izlemediysen ve anime izlemeyi seviyorsan şiddetle öneriyorum.
Hocam benim de karım aynı şekilde ilk savaşta öldü, 2. kez evlenebiliyoruz değil mi?An itibariyle 2. kez evlendim bu sefer karımı kaleden çıkarmıyacağım.
Tabi ki evlenebiliyorsunuz.Hocam benim de karım aynı şekilde ilk savaşta öldü, 2. kez evlenebiliyoruz değil mi?
Leydi mi? Leydi bulacağını da kim söylediMazallah, kaleden çıkartırsanız yeni leydi bulur.
Onun şerefine onu öldüren birliğin lordunu infaz edin. Eğer çapulcularsa da en az 10 sığınak basın. İNTİKAM!Evet Bannerlord oynuyordum evlendim. İlk girdiğim savaşta karım öldü. Bannerlord'da evlendiğim kişiler bu kadar sık ölüyor mu yoksa bana mı denk geldi? Ona göre bir daha evleneceğim.
Evet Bannerlord'da karınız sonradan bir yoldaş gibi bir şey oluyor. Tek farkı size kocam demesi ve çocuk olma ihtimali.Karını savaşa götürebiliyor musun? Ben Warband oynuyorum fakat kaleden çıkmıyor eşim, çöktü resmen mafya gibi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.