3 372121 Kilopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 5.908 Çözümler 5 24 Nisan 2021 #31 eNyzii1 dedi: Evet code geass animesinden lelouch VI brittania izlemediysen ve anime izlemeyi seviyorsan şiddetle öneriyorum. Genişletmek için tıkla... Eskiden izlemiştim bende büyük bir etki bırakmıştı özellikle son sahneleri.
eNyzii1 dedi: Evet code geass animesinden lelouch VI brittania izlemediysen ve anime izlemeyi seviyorsan şiddetle öneriyorum. Genişletmek için tıkla... Eskiden izlemiştim bende büyük bir etki bırakmıştı özellikle son sahneleri.
furkanbilgili Femtopat Katılım 8 Mayıs 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2021 #32 eNyzii1 dedi: An itibariyle 2. kez evlendim bu sefer karımı kaleden çıkarmıyacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam benim de karım aynı şekilde ilk savaşta öldü, 2. kez evlenebiliyoruz değil mi?
eNyzii1 dedi: An itibariyle 2. kez evlendim bu sefer karımı kaleden çıkarmıyacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam benim de karım aynı şekilde ilk savaşta öldü, 2. kez evlenebiliyoruz değil mi?
tonbaligi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 1.466 Çözümler 5 Yer Istanbul 8 Mayıs 2021 #33 furkanbilgili dedi: Hocam benim de karım aynı şekilde ilk savaşta öldü, 2. kez evlenebiliyoruz değil mi? Genişletmek için tıkla... Tabi ki evlenebiliyorsunuz.
furkanbilgili dedi: Hocam benim de karım aynı şekilde ilk savaşta öldü, 2. kez evlenebiliyoruz değil mi? Genişletmek için tıkla... Tabi ki evlenebiliyorsunuz.
Uzumaki Naruto Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ocak 2018 Mesajlar 2.053 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2021 #34 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Veli1026 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 5.178 Makaleler 2 Çözümler 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2022 #35 381258 dedi: Mazallah, kaleden çıkartırsanız yeni leydi bulur. Genişletmek için tıkla... Leydi mi? Leydi bulacağını da kim söyledi
381258 dedi: Mazallah, kaleden çıkartırsanız yeni leydi bulur. Genişletmek için tıkla... Leydi mi? Leydi bulacağını da kim söyledi
cinar_yasarrr Kilopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 7.958 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Kasım 2022 #36 Karını savaşa götürebiliyor musun? Ben Warband oynuyorum fakat kaleden çıkmıyor eşim, çöktü resmen mafya gibi.
Karını savaşa götürebiliyor musun? Ben Warband oynuyorum fakat kaleden çıkmıyor eşim, çöktü resmen mafya gibi.
CahilSavar Hectopat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 487 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2022 #37 eNyzii1 dedi: Evet Bannerlord oynuyordum evlendim. İlk girdiğim savaşta karım öldü. Bannerlord'da evlendiğim kişiler bu kadar sık ölüyor mu yoksa bana mı denk geldi? Ona göre bir daha evleneceğim. Genişletmek için tıkla... Onun şerefine onu öldüren birliğin lordunu infaz edin. Eğer çapulcularsa da en az 10 sığınak basın. İNTİKAM! cinar_yasarrr dedi: Karını savaşa götürebiliyor musun? Ben Warband oynuyorum fakat kaleden çıkmıyor eşim, çöktü resmen mafya gibi. Genişletmek için tıkla... Evet Bannerlord'da karınız sonradan bir yoldaş gibi bir şey oluyor. Tek farkı size kocam demesi ve çocuk olma ihtimali.
eNyzii1 dedi: Evet Bannerlord oynuyordum evlendim. İlk girdiğim savaşta karım öldü. Bannerlord'da evlendiğim kişiler bu kadar sık ölüyor mu yoksa bana mı denk geldi? Ona göre bir daha evleneceğim. Genişletmek için tıkla... Onun şerefine onu öldüren birliğin lordunu infaz edin. Eğer çapulcularsa da en az 10 sığınak basın. İNTİKAM! cinar_yasarrr dedi: Karını savaşa götürebiliyor musun? Ben Warband oynuyorum fakat kaleden çıkmıyor eşim, çöktü resmen mafya gibi. Genişletmek için tıkla... Evet Bannerlord'da karınız sonradan bir yoldaş gibi bir şey oluyor. Tek farkı size kocam demesi ve çocuk olma ihtimali.