Bannerlord'u Steam'den almak vs Epic'ten almak

AppaTurizm

Hectopat
Herkese merhabalar arkadaşlar. Bütün oyunlarımı tek bir hesapta toplamak, başarımlarıma bakmak vs... gibi huylarım var o yüzden elimden geldiğimce Steam üzerinden alış-veriş yapıyorum. Uzun zamandır almak istediğim Bannerlord ise şu anda Epic'te indirim kuponu ile beraber 74,99 TL'ye satılıyor (17 Haziran'a kadar). Yaz indirimlerinde Bannerlord maksimum ne kadar düşer sizce? Ona göre Epic'ten değil de Steam'den almak istiyorum. Bu kadar düşme ihtimali yoksa da mecbur Epic'ten alacağım.

Steam'de bugün açık dünya indirimi olacak, ayrıca Bannerlord'da bir açık dünya oyunu. O indirimi bekleyin, eğer istediğiniz fiyata düşmezse Epic'ten alın.

İkisi de aynı oyun. Eğer ben beklerim diyorsanız elbet Steam'de da bir gün güzel bir şekilde indirime girer.
En düşük 120 lira olmuş. 100 lira falan olur.

İfadeler: 900
Epic de kodla 75'e geliyor bu yüzden Epic daha iyi olur bence.

İkisi de aynı oyun. Eğer ben beklerim diyorsanız elbet Steam'de da bir gün güzel bir şekilde indirime girer.
En düşük 120 lira olmuş. 100 lira falan olur.
100 Tl'nin altına düşmez diyorsunuz? Arkadaşın dediği Açık Dünya indirimi akşam 20:00'daymış. İnşallah daha da düşer diyeyim o zaman arada 25 tl fark ediyor çünkü. Bir ufak oyun daha alınır o parayla )

Epic'te ne kadar girerse Steam'de de genelde o kadar girer. Maksimum 5-10 lira daha ucuz olur. Epic'ten almak daha mantıklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…