Banyo yaptıktan sonra kafamın içi soyuluyor

AesgAziz

Kilopat
2-3 aydır kafamı parçaladım banyo yaptıktan ertesi gün kafamın içi soyuluyor. Büyük büyük parçaları tırnağımla kazıyorum, daha sonra kafamı telefon ekranına çırpıyorum ekran gözükmüyor kafamdan o kadar kepek parçası çıkıyor. Bundan nasıl kurtulabilirim? Sürekli tırnağımla derimi kazıyorum ara sıra kanatıyorum ileride saç dökülmesi yapar mı?

Kepeğe karşı şampuan, ya da özel kremler dene. Ayrıca kazımak yerine saçlarını sağ sola ittir hızlıca kepekler uçuşsun. Kazımaktan iyidir. Bol bol saçlarınıda tara.

Dostum egzama olabilir O, bende de fazla vardı ve şampuanlar sabunlar etki etmeyince doktora gittim. Yağlı egzama var sende dedi Bir gidip görünün siz de bence.

Düzenli taramaya alışırsanız ve tırnaklarınızlar kazıtmaktansa parmaklarınızlar saçın dibine hasar vermeyecek şekilde masaj yapabilirseniz saçınız için daha iyi olur. Saç derinize zarar verdiğiniz için muhtemelen saçınız dökülür.

Dermatit veya egzema tarzı bir cilt hastalığı olabilir. Yanlış şampuan ve bakım ürünleriyle sorun daha da büyür. Bir uzmana görünerek onun tavsiye ettiği ürünlerle devam edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…