Bar Plus USB bellek hızı 40 MB/s

Bilal_021

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. Benim Samsung Bar Plus USB 3.1 flash belleğim var. Hızı 400 MB/s olması lazım. Maalesef 40 MB/s gibi düşük hız alıyorum. Neden böyle oluyor? Yardımcı olursanız sevinirim. Laptopum USB 3.1 destekliyor.

CrystalDiskMark test sonucunu paylaşabilir misiniz? Bu flash diskin sadece okuma hızı 400 mb/slere kadar ulaşabiliyor. Yazma hızı bayağı düşük diye hatırlıyorum.

32GB için 200MB/s'ye kadar,
64GB için 300MB/s'ye kadar,
128/256GB için 400MB/s'ye kadar okuma hızı var.
Bellekten SSD'ye transfer yaparken bu hızlara ulaşabilir belki. Ama tersi durumda 40MB/s de fena değil.

Yaptım.Okuma-38mb/s Yazma-5mb/s

Değerler normal değil. Ya çakma ürün gönderilmiş ya da USB bellek ile ilgili bir sorun var. Bu ara piyasada sahte ürün yığını mevcut.

Anladım hocam. Sağ olasın. Bu arada önerebileceğiniz orijinal USB bellek varsa önerilerinize açığım.

Pek düşük bütçeli USB'lerle ilginlenmedim. Bu sebeple pek öneri yapamayacağım maalesef. Şu an iş için kullandığım Kinsgton DataTraveller Max var. Bu tip USB belleklerin sahtelerini yapmak pek mümkün olmayacağı için bu USB'leri tercih ediyorum. Ayrıca yazma hızıda yüksek olması gerekiyor benim için.
Eğer ki bütçeniz varsa böyle bir şey alabilirsiniz. Ürünün hep satıcısı hem de tedarikçisi Amazon görünüyor. Amazon kendi sattığı ürünlerde ters iş yapmaz.

Pek düşük bütçeli USB'lerle ilginlenmedim. Bu sebeple pek öneri yapamayacağım maalesef. Şu an iş için kullandığım kinsgton datatraveller Max var. Bu tip USB belleklerin sahtelerini yapmak pek mümkün olmayacağı için bu USB'leri tercih ediyorum. Ayrıca yazma hızıda yüksek olması gerekiyor benim için.
Eğer ki bütçeniz varsa böyle bir şey alabilirsiniz. Ürünün hep satıcısı hem de tedarikçisi Amazon görünüyor. Amazon kendi sattığı ürünlerde ters iş yapmaz.

Ürün çok iyi görünüyor, çok yardımcı oldunuz. Teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı