Baraj kalktıktan sonra eksi netle üniversiteye yerleştiler!

O kadar da değil.

Ne okumayı planlıyorsun örneğin lisans bölümleri olarak.
Birçok Lisans bölümünden mezun olunca market kasiyeri ile aynı parayı teklif ediyor adamlar. Bunlar aldığın sorumluluğa değer mi ?

Ön Lisans Bölümleri olarak ekmek yediren bölümler var örneğin tıbbi sekreterlik, Elektrik veya Elektronik teknolojisi gibi direkt mesleğe yönelik bölümler.

Ben bu üniversitelere gidenlerı anlamıyorum asıl. Üniversite okusan ne olur okumasan ne olur? Benim bilmediğim bir şey mi var acaba?
Hocam insana çok şey katar. Eğitim gerçekten önemli bir etmen ama okumak için okumamak lazım. Gerçekten ve gönülden isteyerek olması lazım.

Hocam insana çok şey katar. Eğitim gerçekten önemli bir etmen ama okumak için okumamak lazım. Gerçekten ve gönülden isteyerek olması lazım.

Eksi netle girdiğin üniversite hiçbir şey katmaz. Eğitimi zaten geçtim ortamda ipsiz sapsız doludur.

Eksi netle okumak için gittiğin üniversitenin çok iyi yere getirme ihtimali yok.

Eksi netle girdiğin üniversite hiçbir şey katmaz. Eğitimi zaten geçtim ortamda ipsiz sapsız doludur.

Eksi netle okumak için gittiğin üniversitenin çok iyi yere getirme ihtimali yok.

Orası öyle. Olabilir. Siz genel konuşmuşsunuz bende genel cevap verdim.

Bu millet kasaptan et alamıyor.. Etten çok diploma alıyor

Orası öyle. Olabilir. Siz genel konuşmuşsunuz bende genel cevap verdim.

Genel konuşmadım aslında öyle anlaşılmış herhalde. Bahsettiğim şey eksi netle gidilen üniversiteler. Bütün üniler değil. Yoksa tabii ki üniversite önemli.

Genel konuşmadım aslında öyle anlaşılmış herhalde. Bahsettiğim şey eksi netle gidilen üniversiteler. Bütün üniler değil. Yoksa tabii ki üniversite önemli.

Heh hocam şimdi oldu. Bende ona göre cevap verdim yani. Aynen doğru dedin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…