Yardım istiyorum. Yakın bir zamanda ablamla Barbie mi gitsek Oppenheimer'a mi diye düşünüyoruz. 2 film de benim için fark etmez ama cinsel içerikli bir şey olmasın. Hangi film uygun? Ona göre gideceğiz.
Yardım istiyorum. Yakın bir zamanda ablamla Barbie mi gitsek Oppenheimer'a mi diye düşünüyoruz. 2 film de benim için fark etmez ama cinsel içerikli bir şey olmasın. Hangi film uygun? Ona göre gideceğiz.
Opponheimer'de var, Barbie'yi bilmiyorum. Ayrıca bu sorunun cevabını filmin imdb safyasında ki parents guide kısmından öğrenebilirsin. Cinsellik şiddet tarzındaki tüm olayları açıklıyorlar,şu sahnede şu var bu var diye.
Barbie'de +18 sahne yok. Sadece bazı kelimeler +13 o kadar. Tabii filmin anlatmaya çalıştığı şey de bazı insanları rahatsız edebilir. Çocuk filmi değil kesinlikle.
Meme +18 oluyorsa oppenheimer' da var. Barbie' de de bikini falan var, penis, vajina diyip duruyorlar. (Barbie' de meme de var, Ken' in memeleri görünüyor)