Barcin.com güvenilir mi?

Billie Jean

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Bir ayakkabı almak istiyorum ve birkaç site ile barcin arasında çok büyük fiyat farkları var ama ben barcin'dan daha önce hiç alışveriş etmediğimden siteye güvenemiyorum. Bunda ucuz olmasının da etkisi var. Daha önce alışveriş yapan olduysa bilgilendirebilir mi? Birçok yorum okudum bir kısım sakın almayın bir kısım gayet güvenilir diyor büyük bir ikilemde kaldım.

Arkadaşlar merhaba. Bir ayakkabı almak istiyorum ve birkaç site ile barcin arasında çok büyük fiyat farkları var ama ben Barcin'dan daha önce hiç alışveriş etmediğimden siteye güvenemiyorum. Bunda ucuz olmasının da etkisi var. Daha önce alışveriş yapan olduysa bilgilendirebilir mi? Birçok yorum okudum bir kısım sakın almayın bir kısım gayet güvenilir diyor büyük bir ikilemde kaldım.

Barcin diye isim ilk defa duysum tahmin ettiğimiz isimli ayakkabı mağazasını diyorsun demi. 😁

Barcin diye isim ilk defa duysum tahmin ettiğimiz isimli ayakkabı mağazasını diyorsun demi. 😁
Evet spor mağazası olan

Ben yıllardır alışveriş yaparım firma konusunda pek sorun yaşamadım. Fakat internet sitesi veri hırsızlığına maruz kalmıştır.
Arada 1000 liralık bir uçurum olunca oraya bir yöneldim de sanırım başka bir sitefen alacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı