Barel aşağı indirilmeli mi?

quarest

Megapat
Neptune 4 de ısıtıcı bloğum siyah filamentde bulandıktan sonra fark ettimki cht nozzlelar elegoonun gönderdiği nozzlelardan daha kısa, bu durumu nozzleları aldığım firmaya danıştıktan sonra bana normal olduğunu, nozzleı bloğa tam sıkıştırmadan arada ufak bir boşluk bıraktıktan sonra bareli aşağı indirmemi söylediler fakat bareli aşağı indirirsem PTFE boruda aşağı inecek haliyle, acaba bu sıkıntı çıkarır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bendeki klon cht nozzle orijinal nozzle ile aynı boyda.

Yanlış bilmiyorsam cht Nozzle'u bontech üretiyor ve neptune 4 için üretmedi.

Hadi ya öyle mi peki bareli aşağı almam durumunda bir sorun olur mu sence? PTFE tube de aşağı inecek çünkü.

Olması gereken boyutta nozzle kullanmanı önerebilirim sadece.
Tamamdır, teşekkürler

@Siyah Martı Hocam peki sence böyle bir durumda suçlu ben miyim? Cht diye satan diğer firmalarda 18mm yani orijinal boyutda olduğunu söylemiş, AliExpress'deki clonelarda aynı şekilde 18. RH3Dden aldım diyeyim siz anlarsınız, mağazaya gittiğimde ilk yanlış ürün verdiklerini sandım ve öyle söyledim fakat doğru olduğunu, chtlerin normalden daha kısa olduğunu ve bareli aşağı indirmem gerektiğini söylediler.

Son düzenleme:
Bende sadece uç kısmında değil sanırım.

Dosya Ekleri

• 17099183121937531117830116786390.jpg
    76,7 KB · Görüntüleme: 7
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…