Barfiks boy uzatır mı?

erdem.34

Zeptopat
Daha fazla  
Arkadaşlar babam bana barfiks çubuğu aldı, ben barfiksde asılı kalsam boyum uzar mı? Uzarsa kaç cm uzarım? Barfiks çekmek boy uzatılır yoksa asılı kalmak mı boy uzatır? Hangisi boy uzatır?

Dosya Ekleri

• IMG_20250216_142536.jpg
    IMG_20250216_142536.jpg
    142,4 KB · Görüntüleme: 47
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar babam bana barfiks çubuğu aldı, ben barfiksde asılı kalsam boyum uzar mı? Uzarsa kaç cm uzarım? Barfiks çekmek boy uzatılır yoksa asılı kalmak mı boy uzatır? Hangisi boy uzatır?

İkisi de boy uzatmaz. Anlık omurların arası açılınca bir uzama olmuş gibi durur ancak 1 saate kalmaz geri eski boyuna dönersin. Barfiks çek ama zararı olmaz.

Barfiks çekmek sırtını dik tutan kemiklerin arasını açar. Yani belli bir süre boyunuz uzar ancak kalıcılık beklemeyin. Kalıcı boy uzamasını istiyorsanız barfiksi kalıcı şekilde yapmalısınız, ayrıca genetiğinize bağlı bu durum.

Uzun süre ve düzenli yaparsan postürünü düzeltirsin buda görünüşünde daha dik ve uzun bir görünüş elde etmeni sağlar. Haricinde çok bir fark olmaz ayrıca yaşında önemli gelişim çağındaysan sürekli yap ki kemiklerin hala büyüyebiliyorken ekstra bir fayda sağlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı