Barfiks çekebilmek için program önerisi

huseyincan33

Hectopat
Daha fazla  
Dostlar merhaba ben normal şınavda 20 tekrarı geçiyorum. Elmas şınavım 10 tekrar üzerinde, aynı zamanda decline içinde geçerli. Pike şınavı yaparken de öyle 10 tekrarı rahatlıkla çıkarıyorum ama barfiksim 1-2 bile zor çıkıyor. Program oluşturmada bana yardımcı olabilirler mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Negatif barfiks yapabilirsin, direnç lastiği ile kilonu biraz azaltabilrsin. İkiside barfiks çekmede ki kas gruplarını çalıştıracak bir yerden sonra barfiks sayın artar.

Barda asılı kalarak barfiks sayını arttırabilirsin benim için en yararlı hareket oydu.

Barda asılı kalarak barfiks sayını arttırabilirsin benim için en yararlı hareket oydu.

En temel olarak böyle yapabilirsin, bir süre sonra kötü formda da olsa kendini yukarıya doğru atmaya basla.

Hocam birazda sanki grip şekli ve zayıf olduğu kas grubuna bağlı, dediğiniz gibi eğer ön kol kasları zayıf ise genel olarak benimde ön kol için en çok etkisini gördüğüm egzersiz barda asılı kalmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…