C carrot18 Hectopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2023 #1 Maksimum 200 TL bütçeye göre sağlam denenmiş bildiğiniz barfiks çubuğu önerisi olan var mı?
erkek adam Hectopat Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 139 Çözümler 2 19 Ocak 2023 #2 carrot18 dedi: Maksimum 200 TL bütçeye göre sağlam denenmiş bildiğiniz barfiks çubuğu önerisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam parklarda ücretsiz olarak barfiks çekebileceğiniz çubuklar var. Üstelik ayağınıza kilolar bağlasanız kırılmazlar, çok sağlamlar.
carrot18 dedi: Maksimum 200 TL bütçeye göre sağlam denenmiş bildiğiniz barfiks çubuğu önerisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam parklarda ücretsiz olarak barfiks çekebileceğiniz çubuklar var. Üstelik ayağınıza kilolar bağlasanız kırılmazlar, çok sağlamlar.
C carrot18 Hectopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2023 #3 erkek adam dedi: Hocam parklarda ücretsiz olarak barfiks çekebileceğiniz çubuklar var. Üstelik ayağınıza kilolar bağlasanız kırılmazlar, çok sağlamlar. Genişletmek için tıkla... Hocam onu ben de biliyorum fakat evde çekmek istediğimden dolayı evde kullanabileceğim bir şey istiyorum.
erkek adam dedi: Hocam parklarda ücretsiz olarak barfiks çekebileceğiniz çubuklar var. Üstelik ayağınıza kilolar bağlasanız kırılmazlar, çok sağlamlar. Genişletmek için tıkla... Hocam onu ben de biliyorum fakat evde çekmek istediğimden dolayı evde kullanabileceğim bir şey istiyorum.