Barfiks çubuğu önerisi

Yer
Orta Asya Bozkırları
Daha fazla  
Meslek
İMPARATOR
Merhaba ev için barfiks çubuğu bakıyorum fakat karar veremedim.

Bu 3'ünden hangisini almalıyım sizce? Ya da sizin verebileceğiniz başka bir tavsiye var mıdır?
Kapının üstünden asılan güzel gibi fakat bana biraz büyük gibi geldi sadece kullandığım zaman dolaptan çıkaracağım o yüzden büyük olmasını istemiyorum.
Diğerleri içinde çivilemeden kullanacağım kapıya sıkıştırmayı düşünüyorum.

Merhaba ev için barfiks çubuğu bakıyorum fakat karar veremedim.

Bu 3'ünden hangisini almalıyım sizce? Ya da sizin verebileceğiniz başka bir tavsiye var mıdır?
Kapının üstünden asılan güzel gibi fakat bana biraz büyük gibi geldi sadece kullandığım zaman dolaptan çıkaracağım o yüzden büyük olmasını istemiyorum.
Diğerleri içinde çivilemeden kullanacağım kapıya sıkıştırmayı düşünüyorum.
Merhaba. Benim duvara sıkıştırdığım ikinci linkteki gibi kısa süngerli olan ve duvarda bile gayet sağlam duruyor. O yüzden onu tavsiye edebilirim, bar kalın geldiği için o süngerler artık yok :). İlk linktekiyi kapımız eski olduğu için güvenip alamamıştım o yüzden yorum yapamıyorum. Bu arada kapı genişliği kaç acaba? Eğer 60 cm'den çok fazlaysa bu barlar esneyebilir, o yüzden uzatılmamış hali sizin kapıya en uygun olanı seçmek daha iyi olabilir. Esnese de kırılır mı bilmesem de sallandığı için ben rahatsız olmuş ve daha dar bir yere takmıştım.

Kapı barfiks tarzı almanızı öneriyorum. Çok fonksiyonlu olduğu için sınav vs. için de kullanabilirsiniz.

Kapının üstüne asılan mı yoksa sıkıştırılandan mı bahsediyorsunuz?

Merhaba. Benim duvara sıkıştırdığım ikinci linkteki gibi kısa süngerli olan ve duvarda bile gayet sağlam duruyor. O yüzden onu tavsiye edebilirim, bar kalın geldiği için o süngerler artık yok :). İlk linktekiyi kapımız eski olduğu için güvenip alamamıştım o yüzden yorum yapamıyorum. Bu arada kapı genişliği kaç acaba? Eğer 60 Cm'den çok fazlaysa bu barlar esneyebilir, o yüzden uzatılmamış hali sizin kapıya en uygun olanı seçmek daha iyi olabilir. Esnese de kırılır mı bilmesem de sallandığı için ben rahatsız olmuş ve daha dar bir yere takmıştım.

Ölçtüm 80 cm çıktı, hangisini tercih etmeliyim?

60-100 cm arası yazıyor uyar herhalde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kapının üstüne asılan mı yoksa sıkıştırılandan mı bahsediyorsunuz?

Ölçtüm 80 cm çıktı, hangisini tercih etmeliyim?

60-100 cm arası yazıyor uyar herhalde.
60-100 uyar ama 20 cm uzatacaksınız. Esnemesini ve demir çok sağlam değilse yamulabileceğini göze almalısınız. Direkt 80 cm'den başlayanlara da isterseniz bakabilirsiniz, marka önerisi yapamıyorum.

60-100 uyar ama 20 cm uzatacaksınız. Esnemesini ve demir çok sağlam değilse yamulabileceğini göze almalısınız. Direkt 80 cm'den başlayanlara da isterseniz bakabilirsiniz, marka önerisi yapamıyorum.
Deltanın 80-100 olanını bulamadım başka marka da almak istemiyorum. Decathlonun var fakat o da çok pahalı geldi 60-100 çok sıkıntı olur mu ki?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı