AtillaKaya Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 527 Çözümler 2 Yer TÜRKİYE Cuma 21:06 #1 Sorum başlıktaki gibi, Amazon'da farklı kilolara ait olanlar var ancak hangisini almalıyım bilmiyorum.
Sorum başlıktaki gibi, Amazon'da farklı kilolara ait olanlar var ancak hangisini almalıyım bilmiyorum.
Rainwax Hectopat Katılım 13 Nisan 2022 Mesajlar 443 Çözümler 1 Cuma 21:18 #2 AtillaKaya dedi: Sorum başlıktaki gibi, Amazon'da farklı kilolara ait olanlar var ancak hangisini almalıyım bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Direnç Bandı 25 Kg - Sarı Spora ilk başladığım sıralar decathlonun bantlarını kullanıyordum. Tavsiye ederim
AtillaKaya dedi: Sorum başlıktaki gibi, Amazon'da farklı kilolara ait olanlar var ancak hangisini almalıyım bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Direnç Bandı 25 Kg - Sarı Spora ilk başladığım sıralar decathlonun bantlarını kullanıyordum. Tavsiye ederim
AtillaKaya Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 527 Çözümler 2 Yer TÜRKİYE Cuma 21:24 #3 Rainwax dedi: Direnç Bandı 25 Kg - Sarı Spora ilk başladığım sıralar decathlonun bantlarını kullanıyordum. Tavsiye ederim Genişletmek için tıkla... Hocam uzunluk nasıl barfiks için sıkıntı oluşturur mu?
Rainwax dedi: Direnç Bandı 25 Kg - Sarı Spora ilk başladığım sıralar decathlonun bantlarını kullanıyordum. Tavsiye ederim Genişletmek için tıkla... Hocam uzunluk nasıl barfiks için sıkıntı oluşturur mu?
Rainwax Hectopat Katılım 13 Nisan 2022 Mesajlar 443 Çözümler 1 Cuma 21:26 #4 AtillaKaya dedi: Hocam uzunluk nasıl barfiks için sıkıntı oluşturur mu? Genişletmek için tıkla... Barfiks için ideal. Küçük dize takılan bantlardan almadığın sürece direnç bantlarının boyları standart oluyor.
AtillaKaya dedi: Hocam uzunluk nasıl barfiks için sıkıntı oluşturur mu? Genişletmek için tıkla... Barfiks için ideal. Küçük dize takılan bantlardan almadığın sürece direnç bantlarının boyları standart oluyor.