Bargello 561 vs 567

Verita

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, Bargello'dan parfüm almayı düşünüyorum. Sizce hangisi daha iyidir? 561 mi 567 mi? İkisinin de kokusunu bilmiyorum. İkisi de çok övülüyor. Hangisini tercih etmeliyim?

Bence Bargello almayın, 561'i aldım pek bayılmadım. 567 nasıl bilmiyorum ama Bargello kalıcılık konusunda biraz zayıf.

567 aşırı kalıcı ve kokusu diyor sauvagenin yan sanayisi aynisi denecek kadar 1'e 1 tavsiyem 567'dir bugün tekrar sipariş verdim bittiği için.

Bence Bargello almayın, 561'i aldım pek bayılmadım. 567 nasıl bilmiyorum ama Bargello kalıcılık konusunda biraz zayıf.
Hocam orijinal almadan önce muadilini denemek istiyorum

567 aşırı kalıcı ve kokusu diyor sauvagenin yan sanayisi aynisi denecek kadar 1'e 1 tavsiyem 567'dir bugün tekrar sipariş verdim bittiği için.
Hocam 561den iyi midir sizce? İkisini de kokladınız mı?

@Verita orijinal değil de diğer bu işi yapan markalara bakabilirsiniz. Benim de henüz deneme fırsatım olmadı, maalesef hangisi daha iyi söyleyemiyorum.

Hocam orijinal almadan önce muadilini denemek istiyorum.

Hocam 561'den iyi midir sizce? İkisini de kokladınız mı?

Sadece 567 kullandım ama yani buna göre söylüyorum aşırı kalıcı ve iyi tavsiye ederim alırsanız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…