Bargello 561 vs 615

Emres1

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, parfüm almaya karar verdim şu anlık araştırdım ve bunları buldum genel olarak güzel denilen. Ağır olmayan okulda her yerde kullanabileceğim bir şey arıyorum bu ikisine karar verdim. Deneme şansım yok ondan dolayı konuyu açıyorum yaşadığım yerde yok, sizin tavsiyeniz nedir?

Onu düşündüm ilk başta sonradan buna da iyi dediler Bargello 709'a da bayağı iyi diyorlar deneyemediğim için karar veremedim.
Hocam en iyisi bir Bargello'ya gidip denemeniz olacak, bu şekilde uzaktan parfüm almak gerçekten zor, eğer imkanınız varsa gitmenizi öneriyorum.

Hocam en iyisi bir Bargello'ya gidip denemeniz olacak, bu şekilde uzaktan parfüm almak gerçekten zor, eğer imkanınız varsa gitmenizi öneriyorum.
Haklısınız fakat gitme imkanım yok maalesef, biraz daha araştırıp yorumlara göre alacağım aklımdakiler şu anlık bunlar.

Hocam bütçenizi aşmazsa Bargello dışında muadil almanızı öneririm.
Merhaba, parfüm almaya karar verdim şu anlık araştırdım ve bunları buldum genel olarak güzel denilen. Ağır olmayan okulda her yerde kullanabileceğim bir şey arıyorum bu ikisine karar verdim. Deneme şansım yok ondan dolayı konuyu açıyorum yaşadığım yerde yok, sizin tavsiyeniz nedir?

Aralık 2024 ten beri 561 kullanıyorum ben gayet memnunum. Kalıcılık olarak tatmin ediyor beni. Normalde benim alerjim var fakat kokusu beni rahatsız etmiyor ve güzel. Bu yüzden 561 kullanıyorum.

Teşekkür ederim hocam cevabınız için Mad'den bir parfüm aldım o ara.
Hocam bütçenizi aşmazsa Bargello dışında muadil almanızı öneririm.
O zamanlarda Mad almıştım hocam onu kullanıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı