Bargello 567 vs. 685

koztrue

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar parfüm bakıyorum, ağır ve resmi olmayan bir şeyler arıyorum. 561 aldım fakat kokusu rahatsız etti. O tarzda olmayan günlük önerebileceğiniz kokular nelerdir? 685 ilgimi çekti ama kalıcılığının diğerleri kadar iyi olmadığını okudum. Ne tavsiye edersiniz?

567 Sauvage, 685 ise Eros görünüyor. Muadil koku alırken böyle iddialı kokular tercih edilmemeli bence. Tabii kendilerine özgü bir havaları da olsa orijinalleri kadar verim veremiyorlar, özellikle Bargello. Ancak 585'i önerebilirim. Koku benzerliği Hugo Boss Bottled ile %90 aynı denebilir. Kalıcılığı yüzünden yenilemeniz gerekebilir ancak ağır ve resmî bir havası yok.

567 Sauvage, 685 ise Eros görünüyor. Muadil koku alırken böyle iddialı kokular tercih edilmemeli bence. Tabii kendilerine özgü bir havaları da olsa orijinalleri kadar verim veremiyorlar, özellikle Bargello. Ancak 585'i önerebilirim. Koku benzerliği Hugo Boss Bottled ile %90 aynı denebilir. Kalıcılığı yüzünden yenilemeniz gerekebilir ancak ağır ve resmî bir havası yok.
Hocam açıkçası 561 bayağı bi rahatsız etti. Günlük kullanıma uygunsa 585'i deneyeceğim o zaman.

Hocam bargello, dp, eyfel gibi markaları kullanmanı tavsiye etmem, en iyi muadil parfüm diye bi başlık var orada bir çok alternatif firma mevcut hatta bir arkadaş excel listesi yapmış hangi firmadan hangi parfüm alınır diye. Bu arada fresh bir parfüm arıyorsanız bazı firmalar 10 ml/15 ml seyahat boylarıyla satıyorlar, buluşma öncesi hemen kullanırsanız fresh parfümlerden daha çok verim alabilirsiniz çünkü bir çoğu fazla yayılım yapmaz. Zaradan deneme yaparsanız seyahat boyları var ve son zamanlarda daha iyi şeyler de çıkarıyorlar hem de.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı