Bargello erkek parfüm önerisi

Bargello değil de Muscent Eau Fraiche alabilirsin. Kendisi Versace Eau Fraiche muadilidir ve herkes tarafından bilinmeyen orijinal bir yaz kokusudur. Muadili en son Bargello'da yoktu diye hatırlıyorum varsa oradan da deneyebilirsiniz.

Bargello 561 EDP For Men

Kokusu ağır mi bilmiyorum her gün sıkıyorum kokuya alıştım artık.
Invictus yazın kullanmak için çok yoğun bir koku, size de önermiyorum

Bargello değil de muscent eau fraiche alabilirsin. Kendisi versace eau fraiche muadilidir ve herkes tarafından bilinmeyen orijinal bir yaz kokusudur. Muadili en son Bargello'da yoktu diye hatırlıyorum varsa oradan da deneyebilirsiniz.

Invictus yazın kullanmak için çok yoğun bir koku, size de önermiyorum.

İnvictus kendim kullanıyorum yaz için gayet güzel.

İnvictus kendim kullanıyorum yaz için gayet güzel.
Invictus güzel bir parfüm. Bu konu kişiden kişiye ve parfümün tonlarına göre çok değiştiği için orta yolu bulmak mümkün değil. Herkes neyi seviyorsa onu kullanmalı diyelim kısaca. İsterseniz gidin en şekerli, en vanilyalı parfümü kullanın, kendiniz yakıştırıyorsanız hiçbir sorun yok :)

Kişiden kişiye göre değişir adamın yorumunu neden beğenmiyorsunuz 😂
Bizim millet beğendiğini değil, beğenmediğini söylemeyi, kırmızı butonlara basmayı daha çok seviyor. Rahatsız etme ve saldırganlık iç güdüsü ile hareket edildiği için bizim tek düşmanımız yine bizleriz.

Arkadaşın kendi görüşü, istediği ifadeyi bırakabilir, ben beğeneyim yorumunu.

Bargello değil de muscent eau fraiche alabilirsin. Kendisi versace eau fraiche muadilidir ve herkes tarafından bilinmeyen orijinal bir yaz kokusudur. Muadili en son Bargello'da yoktu diye hatırlıyorum varsa oradan da deneyebilirsiniz.

Invictus yazın kullanmak için çok yoğun bir koku, size de önermiyorum.

Zaten yazlık bir koku nasıl yaz için çok yoğun oluyor?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı