Invictus yazın kullanmak için çok yoğun bir koku, size de önermiyorumBargello 561 EDP For Men
Kokusu ağır mi bilmiyorum her gün sıkıyorum kokuya alıştım artık.
Bargello değil de muscent eau fraiche alabilirsin. Kendisi versace eau fraiche muadilidir ve herkes tarafından bilinmeyen orijinal bir yaz kokusudur. Muadili en son Bargello'da yoktu diye hatırlıyorum varsa oradan da deneyebilirsiniz.
Invictus yazın kullanmak için çok yoğun bir koku, size de önermiyorum.
Kişiden kişiye göre değişir adamın yorumunu neden beğenmiyorsunuzİnvictus kendim kullanıyorum yaz için gayet güzel.
Kişiden kişiye göre değişir adamın yorumunu neden beğenmiyorsunuz![]()
Invictus güzel bir parfüm. Bu konu kişiden kişiye ve parfümün tonlarına göre çok değiştiği için orta yolu bulmak mümkün değil. Herkes neyi seviyorsa onu kullanmalı diyelim kısaca. İsterseniz gidin en şekerli, en vanilyalı parfümü kullanın, kendiniz yakıştırıyorsanız hiçbir sorun yokİnvictus kendim kullanıyorum yaz için gayet güzel.
Bizim millet beğendiğini değil, beğenmediğini söylemeyi, kırmızı butonlara basmayı daha çok seviyor. Rahatsız etme ve saldırganlık iç güdüsü ile hareket edildiği için bizim tek düşmanımız yine bizleriz.Kişiden kişiye göre değişir adamın yorumunu neden beğenmiyorsunuz![]()
Bargello değil de muscent eau fraiche alabilirsin. Kendisi versace eau fraiche muadilidir ve herkes tarafından bilinmeyen orijinal bir yaz kokusudur. Muadili en son Bargello'da yoktu diye hatırlıyorum varsa oradan da deneyebilirsiniz.
Invictus yazın kullanmak için çok yoğun bir koku, size de önermiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.