Bargello erkek parfüm önerisi

LuisB4y

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Ötüken
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Tuf GTX 1650/Ryzen 5 2600/Msi B450 M A PRO-MAX/XPG GAMMİX D30 8x2
Meslek
Öğrenci
Merhaba, erkek parfüm önerisine ihtiyacım var. Kalıcılığı çok önemli oldukça kalıcı olsun istiyorum. Fazla ağır bir parfüm de olmasın.

5500 bir parfüme vermek çok mantıksız geliyor hocam. Bargello mağazasından alacağım.
Mantıksız değil de paran var ise alırsın, ben para biriktirip alıyorum sadece özel günlerde bunu kullanıyorum. Günlük için ucuz parfüm

Bargello yerine MAD Parfümün doldurma olmayan serilerinden alın. Divine Tough önerimdir hem kalıcı hem de kokusu hoş.

Mantıksız değil de paran var ise alırsın, ben para biriktirip alıyorum sadece özel günlerde bunu kullanıyorum. Günlük için ucuz parfüm

Basit özelliği olmayan bir parfüm için 5500 pahalı bu arada Bu kokuyu her yerde koklayabilirsiniz. Kıytırık bir parfümcü bile üretiyor muadilini

Basit özelliği olmayan bir parfüm için 5500 pahalı bu arada Bu kokuyu her yerde koklayabilirsiniz. Kıytırık bir parfümcü bile üretiyor muadilini
Yorum yapman için kullanman lazım basit dediğin parfümün 15 gün önce sıktığım montumda kokusu ilk gün ki gibi Bunun muadili değil yanına yaklaşamazlar.

Yorum yapman için kullanman lazım basit dediğin parfümün 15 gün önce sıktığım montumda kokusu ilk gün ki gibi Bunun muadili değil yanına yaklaşamazlar.

Ya bu kadar fanboy olmayın gözünü seveyim en orijinal siz kullanıyorsunuz Kalıcılığını laf etmedim kokunuz sokaktaki 10 adamın 2'sinde var 1 tane orjinal parfüm kullanıyorsunuz diye girdiğiniz triplere bak evet koku güzel olabilir ama bir özelliği yok. Kullanman lazım diyorsunuz bir de.

Kullandığım ve memnun kaldığım bir ürün konu açıldı tavsiye ettim.
Sen kullanmadan yorum yapıp birde 10 kişiden 2 si kullanıyor diyorsun.
Alıp kullanırsan bir gün yorum atarsın.

5500 bir parfüme vermek çok mantıksız geliyor hocam. Bargello mağazasından alacağım.
Ne tarz kokular seviyorsunuz hocam ona göre yönlendireyim. Parfümden anladığını sanan arkadaş yerine daha iyi tavsiyelerde bulunabilirim. Parfümü ne zaman kullanacağınızı ne ton aradığınızdan bahsedebilir misiniz ? Mesela Yaz için veya Kış için parfüm ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…