Bargello parfüm önerisi

Efee35

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, yeni bir parfüm aramak istiyorum, bu sefer Bargello markasından almak istiyorum, 2 adet parfüm seçtim, 1 tanesi Anneler Günü için (biraz geç oldu ama olsun), bir tanesi kendim için, 2'si de 2 al 1 öde kampanyası ile alacağım fakat kargo parası ödemek yerine tekrardan kokusunu hoş bulduğunuz bir parfüm kodu varsa onu almayı düşünüyorum, önerdiğiniz parfüm Trendyol'dan 2 al 1 öde kampanyası ile olursa sevinirim.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-05-14 170544.png
    Ekran görüntüsü 2025-05-14 170544.png
    83,6 KB · Görüntüleme: 38
Son düzenleyen: Moderatör:
Mad bakabilirsin onda da 2 al 1 ode vardı galıba en son mad daha iyi bence.

Mad bakabilirsin onda da 2 al 1 ode vardı galıba en son mad daha iyi bence.

Hocam sipariş ettim 400 TL tuttu sepet 4 adet parfüm gelecek ilerdi tekrardan sipariş edeceğim zaman mad markasını denerim teşekkür ederim önerin için.

Hocam sipariş ettim 400 TL tuttu sepet 4 adet parfüm gelecek ilerdi tekrardan sipariş edeceğim zaman mad markasını denerim teşekkür ederim önerin için.
Mad daha uygun diye önermiştim
Hocam eğer ileride bütçeniz yeterli olur ise emre geldi sitesinden almanızı öneririm.

Mad daha uygun diye önermiştim.
Hocam eğer ileride bütçeniz yeterli olur ise emre geldi sitesinden almanızı öneririm.

Hocam yaşım 17 henüz yazın kullanmak için almıştım parfümü ileride alacağım zaman bunları değerlendiririm teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı