Dediğiniz parfümü denedim. Sanırım odunsu kokuyu biraz yoğun aldım. Güzel parfüm fakat daha iyisi var mı merak ettim. Ferah insanları rahatsız etmeyecek ve bir o kadarda merak ettiren hangi koku vardır? Ve ya yardımcı olacak birini tanıyor musunuz?
Ama işte daha iyisi konusu insanların kişisel zevkinde bitiyor. Siz bana mesela 561 numaradan daha iyi olduğunu iddia ettiğiniz bir parfüm koklatırsınız, ama benim için 561 daha iyidir sizin koklattığınıza göre, zevk meselesi.
Ferah, insanları rahatsız etmeyecek deyince aklıma creed aventus geliyor direkt. 4 mevsimlik bir parfüm aventus, ama bence daha çok ilkbahar ve yaz parfümü.
Ayrıca bugün spicebomb isimli bir parfümü ilk defa kokladım, ismi baharat bombası olmasına rağmen tatlı ve rahatsız etmeyen bir kokusu vardı. Onada bakabilirsiniz, ama spicebomb kışlık bir parfüm. Bu dediğim 2 parfümüde denersiniz bargelloda, ama tavsiyem o parfümle 1 gününüzü geçirin. Parfümü ilk sıktığınızda ki kokusu çok hoşunuza gider o anda satın alıyorum dersiniz hemen, ama 2-3 saat sonra parfüm iyice açıldığında ne kadar kötü bir kokuymuş bu diyebilirsiniz. O yüzden parfümle zaman geçirmek önemli.
Parfümlerde merak konusuna bir şey diyemiyorum, çünkü meraktan ziyade parfümü siz kendiniz beğendiğiniz için sıkmalısınız bence, zaten sizin kokunuzu seven birisiyle karşılaşırsanız illaki sorar parfümünüzün adını. Bugün mesela creed aventus çok popüler bir parfüm ve insanlar çok destansı bir kokuya sahip olduğunu düşünüyor, o parfümü kullandıklarında herkesin ne kullanıyorsun diye soracağını düşünüyor ama öyle bir şey yok.
Sıktığınız koku baharatlıdır örneğin, baharatlı parfümleri seven birisi kokunuzu beğenirse illaki merak edip sorar zaten.