5 569801 Hectopat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 3.159 Makaleler 4 Çözümler 40 7 Ağustos 2023 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Video bana aittir. Nasıl olmuş arkadaşlar? Forumu az çok takip edenler benim ne kadar Barış Akarsu hastası olduğumu bilir. Son düzenleme: 7 Ağustos 2023
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Video bana aittir. Nasıl olmuş arkadaşlar? Forumu az çok takip edenler benim ne kadar Barış Akarsu hastası olduğumu bilir.
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2023 #2 Biraz daha geliştirilirse olur bence. Bir önceki çalışmanızdan daha iyi olmuş. Emeğinize sağlık.
5 569801 Hectopat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 3.159 Makaleler 4 Çözümler 40 7 Ağustos 2023 #3 AJFA dedi: Biraz daha geliştirilirse olur bence. Bir önceki çalışmanızdan daha iyi olmuş. Emeğinize sağlık. Genişletmek için tıkla... Bir önceki çalışmam telif yedi, 13 tane Barış'ın çıplak sesiyle yaptım. Epoch'u arttırabilirim belki. Sizce çok fark olur mu? Yani bu videoyu 13 çıplak sesle yaptım diğer 4 5 idi.
AJFA dedi: Biraz daha geliştirilirse olur bence. Bir önceki çalışmanızdan daha iyi olmuş. Emeğinize sağlık. Genişletmek için tıkla... Bir önceki çalışmam telif yedi, 13 tane Barış'ın çıplak sesiyle yaptım. Epoch'u arttırabilirim belki. Sizce çok fark olur mu? Yani bu videoyu 13 çıplak sesle yaptım diğer 4 5 idi.