reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.488 Çözümler 776 3 Şubat 2020 #11 Konuyu mizah ve eglence bölümüne actigina göre icerigin ne ile alakali oldugunu biliyordur herhalde.
marcel'o Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2018 Mesajlar 2.702 Makaleler 1 Çözümler 138 3 Şubat 2020 #12 reptile dedi: Konuyu mizah ve eglence bölümüne actigina göre icerigin ne ile alakali oldugunu biliyordur herhalde. Genişletmek için tıkla... Delinin biri kuyuya tas atmış kirk tane akilli çıkaramamış. Ben sarcasm yapmıştım ama kimse anlamamis. Son cümleden anlasilirdi bence
reptile dedi: Konuyu mizah ve eglence bölümüne actigina göre icerigin ne ile alakali oldugunu biliyordur herhalde. Genişletmek için tıkla... Delinin biri kuyuya tas atmış kirk tane akilli çıkaramamış. Ben sarcasm yapmıştım ama kimse anlamamis. Son cümleden anlasilirdi bence
lordRago Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Şubat 2017 Mesajlar 1.310 Makaleler 4 Çözümler 10 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek lisans öğrencisi 3 Şubat 2020 #13 Küçük bir ipucu vererek, Barry Mc Monroe'nun ölüm yılını Barış Manço'nun ölüm yılı ile aynı yaptım. Lakin daha konunun nereye açıldığını bilmeden saldırmanız birazcık üzdü diyebilirim.
Küçük bir ipucu vererek, Barry Mc Monroe'nun ölüm yılını Barış Manço'nun ölüm yılı ile aynı yaptım. Lakin daha konunun nereye açıldığını bilmeden saldırmanız birazcık üzdü diyebilirim.