Barış Tolon nerede?

Moderatörlüğü bıraktıktan sonra 3 senedir bayağı az aktif oldu. Eskiden bayağı aktif ve sevdiğim birisiydi @Barış Tolon. Sanırım çoğu kişi gibi iş, güç, okul derken daha az zaman ayırabiliyor. Ama birkaç kez görmüştüm ben, son aylarda.

Son iki ayda 2 mesaj atmış.

Son etkinlik olarak, Bugün 16:24 gösteriyor.

Eskilerden değerli bir arkadaştı. Bugün girmiş foruma ama eskisi gibi aktif olarak takılmıyor anladığım kadarıyla. Eskiden telefon konularında BERWAR ile yargı dağıtıyorlardı.

İbrahim'in dediği gibi iş güç derken insanların öncelikleri çok fazla değişebiliyor.

Ah, SSD sevdalım. Gerçekten uzun süredir görmüyorum kendisini. Gerçi çoğu tanıdığı görmüyorum artık ama olsundu. Ben burdayım onlar da gelecek bir gün. Bekliyorum.

Ah, SSD sevdalım. Gerçekten uzun süredir görmüyorum kendisini. Gerçi çoğu tanıdığı görmüyorum artık ama olsundu. Ben burdayım onlar da gelecek bir gün. Bekliyorum.
Hocam biz de sizi göremiyoruz . 2018 civarlarında siz ve o zamanlar GoT profil fotoğraflı @Pantheon hocam sistem toplama konularında yargı dağıtıyordunuz. Technopat tavsiyelerinden daha iyi tavsiyeler yapıyordunuz, her konuya düzenli sizi etiketlediğimi biliyorum ben . Şimdi siz bıraktınız ortalığı Izoly savunanlar AMD önerince fanboy diyenler Gametech Powerboost sağlam markadır diyenler doldurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…