333365

Yottapat!
Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz!
Makaleler
65
İndirimin bitmesine kısa bir süre var, 3 saat gibi bir süre kalmış ve gözüme çarpan indirimleri paylaşmaya çalışıyorum. Adından da anlaşılacağı üzere simülasyon oyunu. Eğer simülasyon oyunlarına ilginiz varsa bir fırsat verilebilir.

İndirimin bitmesine kısa bir süre var, 3 saat gibi bir süre kalmış ve gözüme çarpan indirimleri paylaşmaya çalışıyorum. Adından da anlaşılacağı üzere simülasyon oyunu. Eğer simülasyon oyunlarına ilginiz varsa bir fırsat verilebilir.

İyi fiyat hocam.

@Maceraciadam22, simülasyon oyunu için evet, fena fiyat değil. Simülasyon oyunlarının da net bir oynama süresi yok, sıkılana kadar oynayabilirsiniz. :)

Bu oyunu oynadım ve bana kalırsa çok kötü bir oyun. Boşa para vermek gibi bir şey. Oyunda çok fazla bug var NPC'ler çok kötü. Animasyonlar çok kötü. İşçi alsan işçi senin önüne geçip duruyor. Kısaca alınmaz.

İndirimin sonlanmasına son iki saat var, almak isteyen varsa kaçırmasın derim. :)
@xEgel, simülasyon oyunlarında evet, genel olarak bir sıkıntı olabiliyor. Bu oyunun adını ilk kez gördüm de fena değil gibi gözüktü.

Hiç sorgulamadan aldım da sizce değer mi hocam?

Son düzenleyen: Moderatör:
@slydvl, bir fırsat verilebilir. İyi kötü oynanış deneyimi sunacaktır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı