Kraps Hectopat Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 549 29 Haziran 2021 #1 GameGaraj'daki APU sistemi alıyorum Neo 202 sistemin RGB fan kontrolcüsü var mıdır? Yoksa RGB destekleyen anakart mı almam gerek?
GameGaraj'daki APU sistemi alıyorum Neo 202 sistemin RGB fan kontrolcüsü var mıdır? Yoksa RGB destekleyen anakart mı almam gerek?
Mehmet A Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 10.255 Çözümler 26 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2021 #2 Büyük ihtimalle vardır. Ama bunu onlara sorman daha iyi. Türkiye de satılan bir kasa değil. Eğer elinde bu kasadan olan varsa yazar. Iletisim www.gamegaraj.com
Büyük ihtimalle vardır. Ama bunu onlara sorman daha iyi. Türkiye de satılan bir kasa değil. Eğer elinde bu kasadan olan varsa yazar. Iletisim www.gamegaraj.com
Kraps Hectopat Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 549 29 Haziran 2021 #3 Mehmet A dedi: Büyük ihtimalle vardır. Ama bunu onlara sorman daha iyi. Türkiye de satılan bir kasa değil. Eğer elinde bu kasadan olan varsa yazar. Genişletmek için tıkla... Olmasa bile RGB desteklemeyen anakartla bile RGB'sini çalıştırabilir miyim?
Mehmet A dedi: Büyük ihtimalle vardır. Ama bunu onlara sorman daha iyi. Türkiye de satılan bir kasa değil. Eğer elinde bu kasadan olan varsa yazar. Genişletmek için tıkla... Olmasa bile RGB desteklemeyen anakartla bile RGB'sini çalıştırabilir miyim?
Mehmet A Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 10.255 Çözümler 26 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2021 #4 Kraps dedi: Olmasa bile RGB desteklemeyen anakartla bile RGB'sini çalıştırabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Kontrolcü veya anakartda destek yoksa kullanamazsın diye biliyorum.
Kraps dedi: Olmasa bile RGB desteklemeyen anakartla bile RGB'sini çalıştırabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Kontrolcü veya anakartda destek yoksa kullanamazsın diye biliyorum.