L LFpd Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 364 Çözümler 2 4 Kasım 2023 #1 Arkadaşlar barousel diye bir virüs var bilgisayarımda silemiyorum ne yapmam lazım?
Çözüm Adrastos 4 Kasım 2023 Denetim masası üzerinden uygulamayı kaldıramıyorsanız Revo Uninstaller aracılığıyla kaldırıp Kaspersky ve o standartta bir AV ile tam tarama gerçekleştirebilirsiniz. Download Revo Uninstaller Freeware - Free and Full Download Get Revo Uninstaller Freeware. Fully functional download of Revo Uninstaller Pro and Revo Uninstaller Freeware. www.revouninstaller.com
Denetim masası üzerinden uygulamayı kaldıramıyorsanız Revo Uninstaller aracılığıyla kaldırıp Kaspersky ve o standartta bir AV ile tam tarama gerçekleştirebilirsiniz. Download Revo Uninstaller Freeware - Free and Full Download Get Revo Uninstaller Freeware. Fully functional download of Revo Uninstaller Pro and Revo Uninstaller Freeware. www.revouninstaller.com
4 451696 Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 152 19 Kasım 2023 #21 Hocam aynı virüs bendede var şuan nasıl sileceğim yardım eder misiniz ? Ayrıca Revoyuda kullandım ama silinmiyor. Artı 0 Eksi
Hocam aynı virüs bendede var şuan nasıl sileceğim yardım eder misiniz ? Ayrıca Revoyuda kullandım ama silinmiyor.