Barousel virüsü silindi mi?

airemunyan

Femtopat
Daha fazla  
Önceden yazılmış konuları okudum ve Revo Uninstaller ve Malwarebytes indirdim. İlk önce tarama yaptim 7 dosyayi karantinaya aldim sonra manuel olarak virüsü silmeye çalıştım ama olmadı. Daha sonra Revo Uninstaller'dan silmeye çalıştım ama oraya göremedim, ve şu an bilgisayarım eskisi gibi normal çalışıyor çalan müzik kendi kendine durmuyor veya yeni sekme açmıyor ama hala endişeliyim. Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Önceden yazılmış konuları okudum ve Revo Uninstaller ve Malwarebytes indirdim. İlk önce tarama yaptim 7 dosyayi karantinaya aldim sonra manuel olarak virüsü silmeye çalıştım ama olmadı. Daha sonra Revo Uninstaller'dan silmeye çalıştım ama oraya göremedim, ve şu an bilgisayarım eskisi gibi normal çalışıyor çalan müzik kendi kendine durmuyor veya yeni sekme açmıyor ama hala endişeliyim. Ne yapmalıyım?
Malwarebytes ile tarama yaptıktan sonra karantinaya alındıysa daha yapılacak bir şey kalmamıştır.

Bilgisayarımı uyku modunda kullanıyorum sabah uyandığım zaman kendi kendine açılmıştı tekrar tarama yapamadım ve bilgisayarı kapatamadım anca güç tuşundan kapatabildim format gerektirir mi?
Format gerektiren bir şey yok. Tekrardan Malwarebytes veya ESET ile tarama yapın. İkisi de bir şey bulamazsa sorun yok.

Format gerektiren bir şey yok. Tekrardan Malwarebytes veya ESET ile tarama yapın. İkisi de bir şey bulamazsa sorun yok.
evde olduğum zaman yapacağım umarım sorun çözülür teşekkür ederim.

eset parali oldugu icin yapamadim ama malwarebytes da bir sorun cikmadi tesekkur ederim

Bugün yıne random sıte acmıs ve BİM uygulaması ındırmıs bilgisayar ne yapmam lazım

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı