Çözüldü Barracuda HDD aniden bozuldu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

KYOSHI

Hectopat
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
Seagate Barracuda 2 TB
Seagate Barracuda 2 TB olan modeli bugün aniden bozuldu. PC'yi sabah saatleri kullanmıştım fakat akşam açayım derken HDD'den birden garip sesler gelmeye başladı ve disk Windows'da görünemez oldu. Garantiye göndermek istediğim zaman Seagate sitesinden bir talep oluşturdum fakat kargo ücretini benim vermem gerektiğini söylediler. Türkiye'den Hollanda'ya olan ücreti ben verecekmişim kaç TL çıkar veya daha önceden hiç garantiye gönderen oldu mu bu konuda bilgi sahibi olan hocalarım bir el atarsa sevinirim. Bu arada HDD'yi alalı 1 yıldan az bir süre oldu garantisi hala sağlam.

Çözüm
Garanti gönderim kargo cart curtu satıcı yapar sen niye uğraşıyorsun ki?

Hepsiburada müşteri hizmetleri Seagate'nin kendi sitesinden talep açın demişti.

Arkadaşlar sorunu Hepsiburadanın müşteri hizmetleri tekrar tekrar arayarak çözdük konu kilitlenebilir iyi forumlar.
Barrucada modelleri kronik sıkıntılı zaten ya HDD'yi göndereceksiniz ya da yeni bir HDD alacaksınız.

HDD için değişim talebi açtım fakat kargo parası 17-20 dolar arası bir şey çıkıyormuş.

Barracuda kronik sorunlu bende 1tblik versiyonu almıştım 3dkda kafa atmıştı.
1 Yıl içinde hiç bir sorun yaratmadı fakat bu gün birden yok oluşu üzdü :D

HDD için değişim talebi açtım fakat kargo parası 17-20 dolar arası bir şey çıkıyormuş.

20 dolar şimdi baktım 372 TL bence değmez yeni bir tane alın hatta

Önerim budur.

Garanti gönderim kargo cart curtu satıcı yapar sen niye uğraşıyorsun ki?

Hepsiburada müşteri hizmetleri Seagate'nin kendi sitesinden talep açın demişti.

Arkadaşlar sorunu Hepsiburadanın müşteri hizmetleri tekrar tekrar arayarak çözdük konu kilitlenebilir iyi forumlar.

Son düzenleme:
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı