Furkan Aydoğdu Hectopat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Diğer 25 Aralık 2024 #1 Kablosuz kulaklık alacağım. 3500 TL bütçem var. Görüntüsü de güzel geldi gözüme. Hem de beyaz olması iyi, sizce alınır mı?
Kablosuz kulaklık alacağım. 3500 TL bütçem var. Görüntüsü de güzel geldi gözüme. Hem de beyaz olması iyi, sizce alınır mı?
canysf Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ağustos 2014 Mesajlar 2.096 Çözümler 37 Yer Adana 25 Aralık 2024 #2 2. Kulaklık olarak kullanıyorum. Kaliteli fakat açma kapama/mod butonu 1. yılın sonunda hissiyat kaybı yaşadı. Sesi kaliteli 8/10 Pil muazzam uzun gidiyor. 3 Adet modu bulunması (3.5mm/USB-Wifi/BT) 2022 modeli için karar tercihi oldurmuştu bana. Öneririm.
2. Kulaklık olarak kullanıyorum. Kaliteli fakat açma kapama/mod butonu 1. yılın sonunda hissiyat kaybı yaşadı. Sesi kaliteli 8/10 Pil muazzam uzun gidiyor. 3 Adet modu bulunması (3.5mm/USB-Wifi/BT) 2022 modeli için karar tercihi oldurmuştu bana. Öneririm.
Furkan Aydoğdu Hectopat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Diğer 25 Aralık 2024 #3 canysf dedi: 2. kulaklık olarak kullanıyorum. Kaliteli fakat açma kapama/mod butonu 1. yılın sonunda hissiyat kaybı yaşadı. Sesi kaliteli 8/10 Pil muazzam uzun gidiyor. 3 adet modu bulunması (3.5mm/USB-Wifi/BT) 2022 modeli için karar tercihi oldurmuştu bana. Öneririm. Genişletmek için tıkla... Yani bu fiyat bandında çok kablosuz kulaklık yok zaten galiba bunu alacağım.
canysf dedi: 2. kulaklık olarak kullanıyorum. Kaliteli fakat açma kapama/mod butonu 1. yılın sonunda hissiyat kaybı yaşadı. Sesi kaliteli 8/10 Pil muazzam uzun gidiyor. 3 adet modu bulunması (3.5mm/USB-Wifi/BT) 2022 modeli için karar tercihi oldurmuştu bana. Öneririm. Genişletmek için tıkla... Yani bu fiyat bandında çok kablosuz kulaklık yok zaten galiba bunu alacağım.