K KaganXkaya Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2022 #1 Trendyol'dan aldığım Razer Barracuda X kulaklık Wireless tuşuna bastığımda açılmıyor. Garantiye göndermek istiyorum. Nasıl yapabilirim?
Trendyol'dan aldığım Razer Barracuda X kulaklık Wireless tuşuna bastığımda açılmıyor. Garantiye göndermek istiyorum. Nasıl yapabilirim?
Serkan61 Kilopat Katılım 29 Eylül 2018 Mesajlar 227 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İŞ GÜVENLİĞİ UZMANI 4 Ekim 2022 #2 Garanti belgesinde teknik servislerin adresleri ve telefonları yazıyor oradan ulaşıp bilgi alabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Garanti belgesinde teknik servislerin adresleri ve telefonları yazıyor oradan ulaşıp bilgi alabilirsiniz.
OnurOfc Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 4.418 Çözümler 21 Yer İstanbul 4 Ekim 2022 #3 KaganXkaya dedi: Trendyol'dan aldığım Razer Barracuda X kulaklık Wireless tuşuna bastığımda açılmıyor. Garantiye göndermek istiyorum. Nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... gecmiş olsun iade edin edebiliyorsanız garantiyle hiç uğraşmayın Artı 0 Eksi
KaganXkaya dedi: Trendyol'dan aldığım Razer Barracuda X kulaklık Wireless tuşuna bastığımda açılmıyor. Garantiye göndermek istiyorum. Nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... gecmiş olsun iade edin edebiliyorsanız garantiyle hiç uğraşmayın