Barracuda X vs G733 vs Arctis 7P

Leonidas02

Kilopat
Makaleler
4
Öneriniz hangısı olurdu? Nedenıyle bırlıkte yazarsanız çok sevınırım.
Kullanım amacı genel.
Bır de duz barracuda varmıs, onu da lısteye aldım

G733'e telefona baglanamamasından dolayı bıraz sogugum ancak kendı fıyat skalasında cok tercıh edılmıs ve olumlu yorumlar almıs oldugu ıcın de aklımı celıyor.
Arctis 7 ise daha once Arctis 1 kullanmıs bırı olarak yıne cok rahat olacagını dusundugum ıcın uygun buluyorum.
Barracuda X'i ise oncelıkle fıyat ardından da her ortamda kullanıma uygun sade tasarımdan dolayı begenmıstım.

Son düzenleme:
Hocam ben de kulaklık arayışındayım. Önceliğim PS5'te kullanmak. Araştırmalarım sonucu uygun kulaklığın Logitech G535 olduğunu fark ettim. Telefona da usb dönüştürücü ile bağlanıyormuş. G733 ile benzer bir kulaklık. Siz ne düşünüyorsunuz hocam? Fiyat skalamız aynı gibi.

G733 Kafam cok buyuk olmamasına ragmen kısa geldı bıraz. Arctis 7'yi de resmı satıcısı yok diye vazgecıp Barracuda X aldım. Deneme sansınız varsa denemenızı tavsıye ederım. Konfor konusu dırekt kararınızı etkıleyebılır.

Açıkçası konfor kısmına da girersem bu işin içinden çıkamam. Kulaklık seçmek cidden çok zormuş. Tam buldum diyorum bir kötü yanı çıkıyor. Almaktan vazgeçiyorum.

Açıkçası konfor kısmına da girersem bu işin içinden çıkamam. Kulaklık seçmek cidden çok zormuş. Tam buldum diyorum bir kötü yanı çıkıyor. Almaktan vazgeçiyorum.
Aynı fıkırdeyım, en son arastırmaktan bıkıp, basıt fıkırlerle eleyıp, en uygunu alıp cıktım. Cok sacma durum maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…