Denizeri24 Megapat Katılım 2 Nisan 2016 Mesajlar 528 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2020 #1 Başlıkta da belirttiğim gibi, bu tüfeği nasıl satın alabilirim ve eğer satın almak mümkün ise nasıl bu tüfeğe uygun bir ruhsat satın alabilirim? Not: Bütçem sınırsız, küçüklüğümden beridir bu tüfeği istiyordum. Aşığım denecek kadar seviyorum bu tüfeği Not 2: Lütfen ciddi cevaplar verin, konu şaka amaçlı açılmamıştır. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Şubat 2020
Başlıkta da belirttiğim gibi, bu tüfeği nasıl satın alabilirim ve eğer satın almak mümkün ise nasıl bu tüfeğe uygun bir ruhsat satın alabilirim? Not: Bütçem sınırsız, küçüklüğümden beridir bu tüfeği istiyordum. Aşığım denecek kadar seviyorum bu tüfeği Not 2: Lütfen ciddi cevaplar verin, konu şaka amaçlı açılmamıştır.
Jason Hudson Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ocak 2014 Mesajlar 2.994 Makaleler 10 Çözümler 6 Yer ANKARA 21 Şubat 2020 #2 Sayfanın aşağısında bize ulaşın kısmı yazıyor, bir sor bakalım ne diyecekler? Sitemiz Yapım Aşamasındadır. Merküt Global merkutglobal.com Son düzenleme: 21 Şubat 2020
Sayfanın aşağısında bize ulaşın kısmı yazıyor, bir sor bakalım ne diyecekler? Sitemiz Yapım Aşamasındadır. Merküt Global merkutglobal.com