Steam Barro F kartı düşürmek

buayniyasin

Centipat
Daha fazla  
Öncelikle herkese günaydın, barro F, Zup gibi oyunlarda kart nasıl düşürülür, ne zaman düşürülür ve ne kadar eder diye merak ediyorum. Barro F gibi oyunlar alınmalı mı? Veya başka bir tür ile kart düşürebilir miyim? ETS 2'de düşmüş bir kartım var mesela.

Kart düşene kadar oyunu aç-kapa yapın.

İllegal yolla program kullanarakta kasabilirsiniz kartları.

BarroF gibi oyunları level kasma amacıyla almıştım ben. Steam'de yeni olduğum için iyi level atlatmıştı ama Level'in yükseldikçe pek etkisi olmuyor.

Eskiden bu oyunlar 1 TL falan filandı çok ucuzlardı kart düşürerek kar ediliyordu fakar artık yapılmaz dolar olmuş 39TL nasıl kar edeceksin sen bu oyundan. Kısacası boşa çaba kar etmeyi bırak muhtemelen zarar edeceksin.

Kart düşene kadar oyunu aç-kapa yapın.

İllegal yolla program kullanarakta kasabilirsiniz kartları.

Steam'de 0.44 dolara düşmüş. Almalı mıyım yoksa hiç bulaşmamam daha mı iyi?

Steam'de 0.44 dolara düşmüş. Almalı mıyım yoksa hiç bulaşmamam daha mı iyi?

Yerinizde olsam hiç uğraşmazdım kar etseniz bile çok ufak olur değmez. Kartların fiyatını bilmiyorum fakat ucuzlardır muhtemelen ve büyük ihtimalle zarar edersiniz.

Kartlar rastgele düşer. Şansınız varsa alabilirsiniz.

Eskiden ben oyunları 40 kuruşa alırdım kartlarını pazardan 35-40 kuruşa satarak her bir oyundan ekstradan 1 lira falan ortalama para kazanırdım. Hatta daha fazlasıda elbette oluyordu ama artık olmuyor. Boşuna alarak kart kasar paramı arttırırım hevesine girmeyin. Zarar olarakta pek tavsiye etmiyorum sadece görüntü kirliliği sonradan can sıkıcı bir hal almaya başlıyor haberiniz olsun.

Edit : Görüntü kirliliği dediğim şey fazla oyununuz varmış gibi , kütüphane kalabalığı o manada. Bende 800 tane oyun varsa 100 tanesi belki oynamış olduğum oyunlardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…