Oğuzhan18 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Kasım 2019 Mesajlar 2.201 Çözümler 3 22 Temmuz 2022 #1 Bartın merkez nasıldır sizce ev taşıma durumu var ev falan tuttuk çok küçük bir yer gördüğüm kadarıyla gençlere hitaben yapılacak hiçbir şey yok gibi gördüm denizi hariç Eskişehir'den oraya geçeceğiz.
Bartın merkez nasıldır sizce ev taşıma durumu var ev falan tuttuk çok küçük bir yer gördüğüm kadarıyla gençlere hitaben yapılacak hiçbir şey yok gibi gördüm denizi hariç Eskişehir'den oraya geçeceğiz.
gevsek_uzman Hectopat Katılım 16 Nisan 2022 Mesajlar 566 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2022 #2 Hocam 2019 yazında gitmiştim Eskişehir'e göre çok küçük tabii imkanlar da biraz kısıtlı.
Oğuzhan18 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Kasım 2019 Mesajlar 2.201 Çözümler 3 22 Temmuz 2022 #3 gevsek_uzman dedi: Hocam 2019 yazında gitmiştim Eskişehir'e göre çok küçük tabii imkanlar da biraz kısıtlı. Genişletmek için tıkla... Doğru düzgün oturulacak gibi bir yer bile göremedim 4 saat durdum tabii orası ayrıda.
gevsek_uzman dedi: Hocam 2019 yazında gitmiştim Eskişehir'e göre çok küçük tabii imkanlar da biraz kısıtlı. Genişletmek için tıkla... Doğru düzgün oturulacak gibi bir yer bile göremedim 4 saat durdum tabii orası ayrıda.