Dino Ortolani Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 1.388 Çözümler 1 6 Kasım 2023 #1 Arkadaşlar Bartın'dan Manisa'ya kızın yanına gideceğim ama otobüs pahalı ucuz yollu bir şey bulabilir miyim? Yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Kasım 2023
Arkadaşlar Bartın'dan Manisa'ya kızın yanına gideceğim ama otobüs pahalı ucuz yollu bir şey bulabilir miyim? Yardımcı olur musunuz?
H HiyarliEkmek78 Hectopat Katılım 20 Kasım 2021 Mesajlar 444 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2023 #2 En ucuzu otobüs olur ya da otostop çeke çeke gideceksin ama otostop biraz riskli.
Dino Ortolani Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 1.388 Çözümler 1 6 Kasım 2023 #3 HiyarliEkmek78 dedi: En ucuzu otobüs olur ya da otostop çeke çeke gideceksin ama otostop biraz riskli. Genişletmek için tıkla... En ucuzu otobüs değil maalesef gittisi geldisi toplam 1480 TL verdim. Otobüse alternatif bir seçenek lazım.
HiyarliEkmek78 dedi: En ucuzu otobüs olur ya da otostop çeke çeke gideceksin ama otostop biraz riskli. Genişletmek için tıkla... En ucuzu otobüs değil maalesef gittisi geldisi toplam 1480 TL verdim. Otobüse alternatif bir seçenek lazım.
H HiyarliEkmek78 Hectopat Katılım 20 Kasım 2021 Mesajlar 444 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2023 #4 Dino Ortolani dedi: En ucuzu otobüs değil maalesef gittisi geldisi toplam 1480 TL verdim. Otobüse alternatif bir seçenek lazım. Genişletmek için tıkla... Uçağı taksiyi geç 1500TL ile iyi gitmişsin başka bir çözüm de var Bartın manşisa arası otobüste mavin olmak tecrüben varsa şoför de olabilir tabii bu en uç yol.
Dino Ortolani dedi: En ucuzu otobüs değil maalesef gittisi geldisi toplam 1480 TL verdim. Otobüse alternatif bir seçenek lazım. Genişletmek için tıkla... Uçağı taksiyi geç 1500TL ile iyi gitmişsin başka bir çözüm de var Bartın manşisa arası otobüste mavin olmak tecrüben varsa şoför de olabilir tabii bu en uç yol.