Baş ağrısı nasıl geçer?

nedensevilmedik

Decipat
Daha fazla  
Herkese selamlar. 2 3 gündür fena halsizim bunu bile zor yazıyorum. Şimdi konumuza dönelim ayaktayken arada bu ağrı giriyor fakat yatıyorum haliyle kalkınca aşırı başım ağrıyor. Uyumaya çalışıyorum kafamı yastığa koyuyorum ateşim 38 39 hap alıyorum ateş düşürücü 10 dk geçiyor. Sonra yine aynı ağzımın içinde yaralar çıkmaya başladı, midem bulanıyor. Sanki gözlerim görmüyormuş klavyenin RGB aydınlatmaları karışık hologram gibi gözüküyor. Doktora gittim antibiyotik ilaç verdi fakat ne ateşim düşüyor ne midemin bulantısı geçiyor. Sadece başımın ağrısı hafifliyor bu hastalığın adını biliyor musunuz ya da ne gibi çözümler iyi gelir? Söylerseniz müteşekkir olurum, iyi sosyaller.

Ateş de varsa muhtelemen sinüzittir. Işığa ve sese hassasiyet varsa tanıyı güçlendirir. Tedavisi antibiyotiktir. Ağrıyı hafifletmek için deksketoprofen trometamol 50 mg öneririm.

Ateş de varsa muhtelemen sinüzittir. Işığa ve sese hassasiyet varsa tanıyı güçlendirir. Tedavisi antibiyotiktir. Ağrıyı hafifletmek için deksketoprofen trometamol 50 mg öneririm.

Antibiyotik 5 günün sonunda işe yaradı ama o 5 gün öldüm resmen ilgilendiğiniz için çok teşekkürler hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…