Y ygit24 Zeptopat Katılım 1 Haziran 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2024 #1 Bugün aldığım bas gitarın manyetikleri oynuyor ve vidaları gevşek. Böyle olması normal mi yoksa vidaların sıkılması mı gerekiyor? (gitar modeli SX VEP34)
Bugün aldığım bas gitarın manyetikleri oynuyor ve vidaları gevşek. Böyle olması normal mi yoksa vidaların sıkılması mı gerekiyor? (gitar modeli SX VEP34)
v3rtecc Hectopat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 3.762 Makaleler 3 Çözümler 20 1 Haziran 2024 #2 Manyetiklerin oynaması normal fakat vidaları bilmiyorum.
Y ygit24 Zeptopat Katılım 1 Haziran 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2024 #3 v3rtecc dedi: Manyetiklerin oynaması normal fakat vidaları bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Vidalar gevşekse oynar zaten. Direk içeri doğru hareket etmesi pek normal gelmedi bana.
v3rtecc dedi: Manyetiklerin oynaması normal fakat vidaları bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Vidalar gevşekse oynar zaten. Direk içeri doğru hareket etmesi pek normal gelmedi bana.
K kmlsat Centipat Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 516 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2024 #4 İçeri ve dışarı doğru hareketleri normaldir hem gitarlarda hem de baslarda olabilir. Düzgün bir ses vermiyorsa asıl o zaman şüphelenmek gerekli.
İçeri ve dışarı doğru hareketleri normaldir hem gitarlarda hem de baslarda olabilir. Düzgün bir ses vermiyorsa asıl o zaman şüphelenmek gerekli.
Single_factor Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 5.382 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gitarist, tonmaister, producer, 3D Animator. 2 Haziran 2024 #5 Kısa bir video paylaşın, böyle anlayamayız sorun olup olmadığını. Ya, bir de neden 3/4 boy bas aldınız? Özel bir sebebi var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Haziran 2024
Kısa bir video paylaşın, böyle anlayamayız sorun olup olmadığını. Ya, bir de neden 3/4 boy bas aldınız? Özel bir sebebi var mı?