koniquest Hectopat Katılım 6 Kasım 2021 Mesajlar 1.111 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2025 #1 Kupayı 1 haziranda kaldıracağız biliyorsunuz. O gün Florya'da kutlama olur mu? Maça gitme imkanım yok zaten bari Florya'ya gideyim. Bugün gidemedim içimde kaldı.
Kupayı 1 haziranda kaldıracağız biliyorsunuz. O gün Florya'da kutlama olur mu? Maça gitme imkanım yok zaten bari Florya'ya gideyim. Bugün gidemedim içimde kaldı.
JrWhite Decipat Katılım 15 Nisan 2024 Mesajlar 1.655 Çözümler 4 18 Mayıs 2025 #2 koniquest dedi: Kupayı 1 haziranda kaldıracağız biliyorsunuz. O gün Florya'da kutlama olur mu? Maça gitme imkanım yok zaten bari Florya'ya gideyim. Bugün gidemedim içimde kaldı. Genişletmek için tıkla... Tabii olur kutlamadan bırakmazlar. Bence gitmeyin ama ronaldo bjkye gelince onun gelişini kutlarız )
koniquest dedi: Kupayı 1 haziranda kaldıracağız biliyorsunuz. O gün Florya'da kutlama olur mu? Maça gitme imkanım yok zaten bari Florya'ya gideyim. Bugün gidemedim içimde kaldı. Genişletmek için tıkla... Tabii olur kutlamadan bırakmazlar. Bence gitmeyin ama ronaldo bjkye gelince onun gelişini kutlarız )